Tips

Pop-up surfdorp Bloemendaal aan Zee


maandag 25 januari 2021

Vlak achter de duinen, op de prachtige locatie van Camping de Lakens, verschijnt van 23 april t/m 25 juni 2021 Pop-up surfdorp Beachcamp de Lakens. Leer samen met het hele gezin surfen, overnacht in luxe tip tenten en geniet van de natuur en activiteiten op één van de mooiste plekken in Nederland.

Pop-up surfdorp Bloemendaal aan Zee
Beachcamp de Lakens

Beach vibes in eigen land

Volledig tot rust komen of juist een actieve vakantie? Op Beachcamp de Lakens heb je alle keuze. Je kunt er deelnemen aan dagelijkse yoga sessies, opwarmen in de sauna & hottub, genieten van een optreden van een singer-songwriter of een filmpje kijken op het grote cinema scherm. Lekker met vrienden of met het hele gezin. Want ook kinderen vermaken zich hier uren met spelen in de avontuurlijke speeltuin, surflessen, beachvolleyballen en pingpongen. Voor de jongste kinderen is er dagelijks animatie en kinderopvang. Zo kunnen ouders samen even een paar golven pakken of relaxed een boekje lezen. 

Accommodaties

Er staan sfeervol ingerichte tenten klaar voor 2, 4 of 6 personen en alles is inclusief! Naast de vele activiteiten, de wellness faciliteiten, het gebruik van materialen en de deelname aan lessen, zijn ook de diners inclusief. 
De camping ligt midden in de Kennemerduinen en op slechts 100 meter van het strand van Bloemendaal. Een uniek stukje natuur waar je naast diverse watersporten ook heerlijk kunt wandelen of fietsen. 

Reserveren

Wil je ook overnachten in pop-up surfdorp Beachcamp de Lakens? Reserveer dan snel!


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht