Tips

Roze hotels: 4 hotels in roze sferen


donderdag 10 september 2020

Wakker worden in een zuurstokroze kamer? Of heerlijk genieten op een roze zonnebed aan het zwembad? Het kan bij deze 4 kleurrijke hotels in roze thema. Meisjes- én jongensdromen komen hier uit!

Roze hotels: 4 hotels in roze sferen
Amanjena Resort in Marrakech

Wegdromen op je eigen roze slaapplek

Misschien droomde je er vroeger wel van om een compleet roze huis te hebben. Veel jonge meiden én jongens zouden niets liever willen dan omgeven worden met roze meubels, roze muren en roze accessoires. Nu je ouder bent is de kans groot dat die wens iets minder aanwezig is; roze is toch wel een erg prominente kleur. Maar: een weekje in een compleet roze hotel verblijven? Yes please! Slaap je in een luxe roze hotel in Marrakech of ga je toch liever voor een uniek roze accommodatie op Ibiza?

Wegdromen op je eigen roze slaapplek
Paradiso Hotel op Ibiza

Genieten in roze weelde bij The Royal Hawaiian

Aloha! Heb je een tripje naar Hawaii op de planning? Vergeet dan niet om minstens één nachtje te boeken bij het luxe The Royal Hawaiian. Dit prachtige hotel beschikt niet alleen over roze zonnebedjes, roze linnengoed en een roze buitenkant maar zelfs over roze pannenkoekjes en smoothies bij het ontbijt! Hoewel Hawaii sowieso al een bijzonder fraaie bestemming is, hoef je bij The Royal Hawaiian eigenlijk niet de deur uit om je te vermaken. Het ontbreekt je hier namelijk aan niets.

Kom bijvoorbeeld heerlijk ontspannen in de uitgebreide spa en laat je verwennen met een fijne massage. Of ga zwemmen in het zwembad of de zee! Dit hotel is zonder twijfel een van de mooiste instagrammable hotels van de wereld en dat is te zien: onder de hashtag #onylattheroyal kun je alvast flink wat voorpret beleven. Wat een plaatjes!

Genieten in roze weelde bij The Royal Hawaiian
The Royal Hawaiian

Slapen tussen het roze bij Paradiso Hotel op Ibiza

Iets dichterbij huis vind je het Paradiso Hotel op Ibiza. De kans is groot dat je dit kleurrijke hotel al eens voorbij hebt zien komen op social media. Hoewel het Paradiso Hotel nog maar twee jaar geopend is, is het nu al een gigantische hit. Dat is niet zo gek: het hotel is volledig roze ingericht volgens de trends in de jaren 70. Hier heb je echt het gevoel dat je een stapje terug gaat in de tijd. Dat betekent niet dat je in hoeft te leveren op luxe: iedere roze kamer beschikt over zo'n hippe Smeg koelkast (in het roze), grote bedden en Marshall speakers.

Waar je je ook bevindt in dit hotel; alles draait om de kleur roze. Naast de roze stoelen, roze borden, roze kunst, roze kussens en roze muren vind je hier zelfs twee roze zwembaden. Of je hier nu een paar dagen bent of voor een volle week of langer gaat; je zult je ongetwijfeld de prins(es) van Ibiza voelen. Houd je van een feestje? Dan zit je hier helemaal aan het juiste adres: bijna iedere dag is hier een dj te vinden die zijn of haar beste tunes laat horen, terwijl jij lekker aan je roze cocktail zit te nippen. Wat een leven.

Slapen tussen het roze bij Paradiso Hotel op Ibiza
Paradiso Hotel op Ibiza

Roze Marrokaanse droom bij Amanjena Resort

Dromen worden werkelijkheid in dit prachtige resort met vijf sterren in Marokko: het Amanjena Resort in Marrakech is de ideale plek om even helemaal tot rust te komen. Deze plek wordt niet voor niets een oase van rust genoemd: het pastelroze hotel geeft in combinatie met de vele groene palmbomen een serene vibe. De klassieke oosterse bouwstijl past helemaal bij de stad en het land en zorgt in combinatie met het roze voor een uniek geheel.

Wist je dat Amanjena 'vredig paradijs' betekent? Een zeer passende naam voor deze bijzondere roze accommodatie. Boek een van de kamers of ga voor een volledige ervaring en boek een villa met eigen zwembad. Er is een spa aanwezig met mogelijkheid tot hammam, fitness, yoga en tennis. Ook kun je hier heerlijk eten: van Marrokaanse hapjes tot aan volledige maaltijden. Een overnachting bij het Amanjena Resort kost je wel enkele honderden euro's per nacht, maar geeft je een onbetaalbare herinnering voor het leven.

Roze Marrokaanse droom bij Amanjena Resort
Amanjena Resort

Geniet van het roze Hotel Grand Amour in Parijs

Eerlijk is eerlijk: bovenstaande roze hotels zijn niet de goedkoopste. Voor de mensen met een wat minder groot budget is er gelukkig ook een heel fraai alternatief te vinden en wel in Parijs! Bij Hotel Grand Amour slaap je met z'n tweetjes voor minder dan € 100 per nacht. Deze verborgen parel heeft een prachtige groene binnentuin, roze luifels en verschillende soorten kamers.

Boek een van de kleinere kamers, ga voor een grote kamer of pak uit met een eigen appartement. Je hoeft hier niet eens de deur uit: het hotel beschikt over een knus restaurant, dat helaas niet in roze sferen is maar wel erg gezellig is. Hier kun je ontbijten, lunchen, dineren én een drankje drinken in de avond. Het allerleukst is natuurlijk dat je binnen no time in Parijs bent vanuit Nederland: vanaf Utrecht is het ongeveer 470 kilometer rijden naar de stad van de liefde.

Geniet van het roze Hotel Grand Amour in Parijs
Hotel Grand Amour in Parijs

Blijf op de hoogte van onze nieuwste ontdekkingen

Bekijk meer unieke en bijzondere hotels in onze collectie té gekke hotels. Wil je op de hoogte blijven van onze originele overnachtingen en het nieuwste aanbod? Volg ons dan via Instagram of Facebook.


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht