Tips

Toffe overnachtingen voor jongens


dinsdag 14 januari 2020

Niets leuker dan een 'vader zoon uitje': een dag of weekend waar alleen de mannen op stap gaan. Maak je jongenstrip helemaal bijzonder door er een originele overnachting aan te koppelen. Van slapen in een helikopter of een vliegtuig tot aan kamperen op een echt vlot of wegdommelen in een trein of tram. Een ding is zeker: als je voor een van onderstaande accommodaties kiest, wordt het gegarandeerd een vader zoon uitje om nooit meer te vergeten.

Toffe overnachtingen voor jongens

Met je zoon de hort op

Het kan nooit kwaad om de banden met je kids eens extra aan te halen. Of je elkaar al elke dag veelvuldig ziet of omdat je juist wel wat meer tijd samen door zou kunnen brengen. Eigenlijk heb je geen enkel excuus nodig om een vader zoon uitje te plannen! Want samen met je zoon de hort op is altijd leuk, zowel voor het kind als de volwassene. Het maakt niet uit of je zoon van het kamperen, voertuigen of andere stoere dingen is, voor elk type uitje is er wel iets. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? We helpen je graag.

Het ideale 'vader zoon uitje'

Is je zoon (of ben je zelf) gek van voertuigen? Van oude auto’s of treinen? Van vliegtuigen en/of helikopters? Haal je hart dan maar op! Want tegenwoordig kun je er niet alleen naar kijken of met een miniatuurtje spelen, maar is het ook mogelijk om in een echt exemplaar te slápen. Zo staan er in Wieringerwerf een treinwagon en helikopter voor je klaar. In Hoogwoud vind je een tram die nog in Amsterdam heeft rondgereden en in Vlaardingen overnacht je samen in een vliegtuig op de grond. Een andere helikopter vind je in Braamt en in Stuttgart slaap je in een heus autohotel. Ben je meer van de brandweerauto’s? Ook dat is een optie! In Braamt en Vlaardingen staan een brandweerauto en brandweerhuisje op je te wachten.

Het ideale 'vader zoon uitje'

Voor stoere jongens: slapen op het water

Ook heel stoer: slapen op of aan het water. Verblijf in Harlingen, in stoere vultrechter met uitzicht op de Waddenzee. Liever wat dichter bij de grond? Kies dan voor een stoere beachbus, die tussen de duinen bij Bloemendaal! Wil je tijdens je vader zoon uitje liever óp het water bivakkeren? Ga voor een verblijf op een blokhutboot: zo heb je wel het avontuur van het buitenleven, maar heb je ‘s nachts beschikking over al het comfort dat je thuis ook bent gewend.

Voor stoere jongens: slapen op het water

Vaders: neem je zoon mee kamperen!

Zoeken jullie liever het echte avontuur buiten op en willen jullie samen gaan kamperen? Kies dan bijvoorbeeld voor een combinatie van een hutje op het water. Net over de grens met België slaap je bij Sailcenter Limburg namelijk op een echt vlot. Kun je niet alleen avontuurlijk de wateren trotseren, maar ook in de middle of nowhere aanleggen en overnachten. Ook zijn er campings met unieke accommodaties voor een vader zoon uitje: slaap in een typisch hobbithuisje onder een heuvel of kijk tot diep in de nacht naar de sterren vanuit je sterrentent. Uiteraard kun je ook samen de boom in en een nachtje doorbrengen in een toffe boomhut!

Vaders: neem je zoon mee kamperen!

Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht