Tips

Voor de fijnproevers: op deze bijzondere plekken staan eten en drinken centraal!


dinsdag 12 november 2019

Veel mensen associëren vakantie met zon, ontspanning en rust. Maar net zo belangrijk: lekker eten en drinken! Heb je er ooit aan gedacht om een keer te verblijven in een originele accommodatie dat geheel in het teken staat van louter gastronomische hoogtepunten? Op deze drie plekken in Nederland en België kan het.

Voor de fijnproevers: op deze bijzondere plekken staan eten en drinken centraal!

Slaap in een wijnvat in Noord-Brabant

Wijnliefhebbers opgelet: het openen van een fles heb je natuurlijk al prima onder de knie, maar de kans is groot dat je nog nooit in een echt wijnvat hebt gestaan, laat staan geslapen! Combineer die ervaring met een verblijf op een kleinschalige camping bij een geitenboerderij in het Brabantse Huijbergen. Hier staan twee wijnvaten, beiden gemaakt van 46 mm dik grenenhout en uitgerust met onder meer een tweepersoonsbed en twee slaapbanken. Kun je je glaasje wijn mooi combineren met een heerlijke geitenkaas en daarna zo je bed in rollen!

 

 

Slaap in een wijnvat in Noord-Brabant

Overnacht en drink in een oude bierbrouwerij in Mechelen

Ook de bierdrinkers onder ons kunnen hun hart ophalen. In het centrum van Mechelen vind je Hotel Brouwerij het Anker, waar je slaapt in een oude familiebrouwerij uit de 15e eeuw. Leer hier alles over het brouwen van je favoriete drankje. Vergeet de brouwsels ook vooral niet te proeven aan de bar van het hotel of neem ‘m mee naar het dak voor een geweldig uitzicht over de stad. In de brasserie vind je enkele gerechten op de kaart die bereid zijn met - je raadt het al - bier en ‘s ochtends ontbijt je met uitzicht op de brouwerij.

Overnacht en drink in een oude bierbrouwerij in Mechelen

Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht