Tips

Wellness suite bij Bed&Breakfast van Omroep MAX


woensdag 13 mei 2020

In de uitzending van het populaire MAX televisieprogramma Bed&Breakfast zie je vrijdag 15 mei de bijzondere Wellness suite en Cabana Bonanza in Brabant van eigenaren Sandra en Barry.

Wellness suite bij Bed&Breakfast van Omroep MAX

TV programma Omroep MAX: Bed & Breakfast. Vrijdag 15 mei 2020 - 20.35 uur op NPO 1.

Wellness & bioscoop suite in Rijsbergen

In deze bijzondere Wellness en Bioscoop suite in Rijsbergen (op slechts 10 minuten van Breda) geniet je van een romantisch verblijf met z'n tweeën. Je hebt de beschikking over een privé wellness met dubbele inloopdouche en 4-persoons whirlpool en optioneel Finse sauna of houtgestookte hottub. 

In de privé bios kijk je vanuit je bed films op GROOT scherm. Lekker decadent!

Wellness & bioscoop suite in Rijsbergen
Privé wellness in de suite

Privé chalet Cabaña Bonanza met eigen tuin en veranda

Op het terrein van de Bed&Breakfast vind je verder een bijzonder chalet. Dit bijzondere huisje lijkt misschien nog wel het meest op een 'Little house on the prairie'. Word wakker in een Cowboy chique ingericht chalet met uitzicht op de paarden. Honden (maximaal 2) zijn hier ook welkom.

Privé chalet Cabaña Bonanza met eigen tuin en veranda
Privé chalet met uitzicht op de paarden

TV programma Bed&Breakfast van Omroep Max

In het programma Bed&Breakfast van omroep MAX draait het om drie stellen (allemaal eigenaar van een B&B) die één nacht bij elkaar logeren. Tijdens hun bezoek onderwerpen ze elkaars Bed & Breakfast aan een grondige inspectie. Welke Bed&Breakfast wordt als beste beoordeeld van de drie?

Bekijk de uitzending op de website van Omroep MAX.

Meer inspiratie nodig voor je volgende bijzondere overnachting?

Bekijk voor meer inspiratie onze collectie: wellness huisjes. Wil je op de hoogte blijven van onze originele overnachtingen en het nieuwste aanbod? Volg ons dan via Instagram of Facebook.


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht