Loading...
21 december 2018#

3 romantische accommodaties om te ontsnappen aan de kou

Even weg uit de kou en ondertussen ook de romantiek kunnen opzoeken? Daarvoor hoef je echt niet per se naar de Seychellen of Malediven! Die combinatie vind je namelijk ook gewoon in Nederland, als je maar goed zoekt. Of gewoon verder leest; deze drie accommodaties bieden warmte, privacy en volop romantiek!

1. Overnacht in een wellness suite in Noord-Brabant

In de wellness suite van B&B Boomken’s Ranch in Rijsbergen is het een en al privacy wat de klok slaat. Je hebt hier toegang tot een privé wellness met dubbele inloopdouche en een groot rond whirlpool bad. Als dat alleen niet goed genoeg is om de romantiek erin te krijgen, dan doet de warme en luxe inrichting van de suite zelf dat wel. En mocht het nou echt niet lukken, dan kun je lekker knus samen films via de beamer kijken vanuit bed. Naar buiten hoef je in ieder geval niet!

Meer over de wellness suite

2. Slapen in een Bed & Bios in Wijchen

Een eigen geluiddichte bioscoop, luxe relaxstoelen en een eigen jacuzzi en sauna. Klinkt als een groot romantisch hoogtepunt, toch? In Bed & Breakfast Bios Bullenkamp in het Gelderse Wijchen heb je een eigen bioscoopzaal met gigantisch beeldscherm en heerlijk zitjes tot je beschikking. Daarnaast is er een grote woonkamer met open haard en een romantische slaapkamer met elektrische bedden en nog een televisie. De en suite badkamer is uitgerust met een inloopdouche. Wie het nog heter wil kan terecht in de sauna of jacuzzi (al staat laatstgenoemde wel buiten).

Meer over de Bed & Breakfast Bios Bullenkamp

3. In Afrikaanse sferen met wellness in Hilvarenbeek

Hier heb je geen uitgebreide bioscoopzaal tot je beschikking, maar dat heb je hier ook allesbehalve nodig. Alleen al door naar buiten te kijken heb je genoeg vertier om je uren te vermaken. In de luxe lodges op Safari Resort Beekse Bergen waan je je in warme Afrikaanse sferen. Niet alleen door het interieur binnen, maar ook daarbuiten: je wordt omringd door giraffen en zebra’s, en hebt vrij uitzicht over de uitgestrekte savannes. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je er ook nog een ruim bad en privé sauna bij! Je hebt alles bij de hand om gewoon lekker binnen te blijven. Als dat geen onvergetelijk (en romantisch) weekend oplevert, weten wij het ook niet meer.

Meer over Safari Resort Beekse Bergen

Pin It on Pinterest