Tips

5 accommodaties waar je je kids heel blij mee gaat maken


dinsdag 12 november 2019

Deze bijzondere overnachtingen zijn hartstikke leuk en geschikt voor het hele gezin. Van boomhut met glijbaan tot slapen bij een pretpark!

5 accommodaties waar je je kids heel blij mee gaat maken

1. In het Efteling Hotel

Sprookjes komen tot leven in het Brabantse Kaatsheuvel. Grenzend aan toch wel een van de bekendste pretparken die Nederland rijk is, is het in het Efteling Hotel ultiem genieten voor jong en oud. Boek een van de twintig betoverende themasuites, zoals de Doornroosje- of De Fata Morgana Suite, en laat je alle luxe en comfort tegemoet komen.

1. In het Efteling Hotel

2. In een raket van De Vreemde Vogel

In Vlaardingen, de ‘groenste gemeente’ van ons land, slaap je met je kids in een heuse raket. ‘De SpaceMees’ beschikt over drie slaapplekken, waarvan er eentje zelfs op drie meter hoogte ligt. Als dát je niet naar hogere sferen brengt?! Met gemak verblijf je hier met vijf personen en trek je volop de prachtige natuur in.

2. In een raket van De Vreemde Vogel

3. In een oud schoolgebouw bij de Waddenzee

Dit is een typisch gevalletje: hier is school wél leuk! Dit oude schoolgebouw is een geweldige plek om te vertoeven voor zowel de kids als de ouders! Met vier tot wel 24 personen droom je weg in diverse appartementen met bijzondere thema’s. Zo is er een boom- en strandhut aanwezig in de vakantieschool. De sauna, een houtgestookte Finse hottub en het kampvuur laten je de saaie schoolse taferelen compleet vergeten. Gelegen tussen Moddergat Lauwersoog en Dokkum is dit eveneens een te gekke plek om samen met je kroost te vertoeven nabij de Waddenzee. 

3. In een oud schoolgebouw bij de Waddenzee

4. In een boomhut met glijbaan

Een vakantieadres waar je middels een glijbaan je huis uitglijdt, is natuurlijk altijd een geslaagd idee met kids. In Vakantiepark Dierenbos in het Brabantse Vinkel staat Boomhut Koekoek met zo’n glijbaan. Een droomlocatie ten top!

4. In een boomhut met glijbaan

5. In een Cowboy Cottage

Op Attractiepark Slagharen waan je je in het Wilde Westen. Een verblijf in de Cowboy Cottage is vol meubilair met allerlei Wild West-elementen, een koeienhuid, schedels en cowboylaarzen maken de cowboysfeer compleet. Vanuit de vrijstaande stulpjes sta je ook nog eens binnen no-time op het attractiepark. Haal die lasso maar tevoorschijn!

 

5. In een Cowboy Cottage

Meer inspiratie nodig voor je volgende bijzondere overnachting?

Bekijk dan voor meer toffe vakantieadresjes onze Kids' Choice collectie en laat je verrassen! Wil je op de hoogte blijven van onze originele overnachtingen en het nieuwste aanbod? Volg ons dan via Instagram of Facebook.


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht