Loading...
18 april 2019#

Bijzonder slapen op loopafstand van het strand

Zee- en strandliefhebbers opgelet! Op de volgende drie locaties is uitwaaien het devies. Evenals wakker worden met het geruis van kabbelend water op de achtergrond. Geniet van spectaculaire uitzichten en loop vanuit bijzondere accommodaties zo het strand op. Heerlijk!

1. Op de Pier van Scheveningen

Bij Pier Suites in Scheveningen slaap je met twee tot vier personen letterlijk boven zee. Kijk eindeloos ver weg over de Noordzee en kom nader tot elkaar onder de romantische sterrenhemel. De sfeervolle, eigentijdse verblijven zijn van alle luxe voorzien. Zo heb je onder andere de beschikking over een eigen jacuzzi, een rainshower, een kingsize bed en een flatscreen-tv. Rust, ruimte én romantiek komen hierdoor op een buitengewone wijze bij elkaar. En je hoeft alleen maar de volledig opgeknapte Pier af te lopen om het strand te bereiken!

Meer over de Pier Suites

2. In een Panoramatent in Castricum aan Zee

Kennemer Duincamping Bakkum is de thuisbasis van deze unieke panoramatent. Luxueus kamperen staat hier voorop. Met maximaal vier personen ga je een ongekend gezellige tijd weg tegemoet. Slaap midden in de duinen, bewonder de sterrenhemel door de vele ramen van het verblijf en maak gebruik van de gevarieerde faciliteiten op de camping. Met daarbij de kuststrook van Castricum aan Zee binnen handbereik kan het niet anders dat je hier onvergetelijke familieherinneringen creëert.

Meer over Kennemer Duincamping Bakkum

3. In een Tiny House aan het Veluwemeer

In het Gelderse DroomPark Bad Hoophuizen overnacht je direct aan het Veluwemeer. Het Tiny House biedt ruimte aan twee tot vier personen en is voorzien van alle gemakken. Zowel comfortabele slaapplekken als een nette badkamer en een complete keuken zijn hier veen vanzelfsprekendheid. Vanuit je vakantiehuisje loop je eenvoudig de Veluwse natuur in en het zandstrand van het Veluwemeer op. Wat wil een mens nog meer?!

Meer over DroomPark Bad Hoophuizen

Pin It on Pinterest