Reviews

Een nachtje slapen in Watertoren Duin & Bosch


donderdag 2 juni 2022

In mei mochten wij in de Watertoren van Castricum slapen en dit was een hele beleving! Slapen op wel 33 meter hoogte is echt een supergave ervaring!

Een nachtje slapen in Watertoren Duin & Bosch

Het avontuur op 33 meter hoogte

Aangekomen bij de Watertoren begon ons avontuur. Naar binnen met de code die we vooraf hadden gekregen van de verhuurder, goed geregeld dus! In het halletje van de Watertoren kun je de geschiedenis van dit bijzondere monument en de bijbehorende foto's bekijken. En toen begon onze klim naar boven via de wenteltrap met aardig wat treden, maar nieuwsgierig naar wat we boven zouden aantreffen hadden we er aardig de de pas in. Eenmaal in de luxe suite aangekomen ben je echt in een andere wereld, boven de boomtoppen heb je een grandioos uitzicht rondom. Heel tof!

Het avontuur op 33 meter hoogte

Wauw-factor

Boven in de Watertoren is een super-de-luxe suite die alles heeft voor een romantisch nachtje weg. Een vrijstaand bad, een fijne (inloop)regendouche, een heerlijk bed maar ook een klein keukentje met lekkere en verantwoorde koffie van de Koffiejongens, thee en een koelkastje voor misschien een lekker kaasplankje en wat drinken dat je zelf hebt meegenomen. In de koelkast stond als welkomstgeschenk een heerlijke Cava van het huis. Samen proosten is altijd een goed idee!

Wauw-factor

Op en top genieten

We hebben nog even samen gezeten, genoten van het uitzicht en ons daarna klaargemaakt voor een hapje eten bij Strandpaviljoen Deining, vlakbij in Castricum aan Zee. Na een korte strandwandeling zijn we neergeplofd op het terras en hebben losse bites besteld. Ideaal als je geen keuze kunt maken uit al het lekkers op de kaart :-)

Na het eten weer de klim naar boven weer gemaakt, het bad vol laten lopen en onszelf later verwend met een lekker kaasplankje en nog een glaasje bubbels. Muziekje erbij, helemaal gezellig! Je slaapt boven, romantisch op de vide in een lekker kingsize tweepersoonsbed.

We hebben geslapen als een roosje en nu was het wachten op ons luxe ontbijt dat om 10 uur beneden werd gezet door restaurant de Oude Keuken. Je kon het ontbijt naar boven hijsen met de bagage-katrol, hoe handig! Het ontbijt was echt op en top verzorgd. Harde broodjes, croissants, diverse soorten beleg, zalm, ei, yogurt, cruesli en jus d'orange. Werkelijk aan alles was gedacht! Na het ontbijt zijn we om 12 uur uitgecheckt en kijken met heel veel plezier terug aan ons verblijf in deze unieke Watertoren in Castricum.

Ook overnachten in deze Watertoren

Wil jij ook eens origineel overnachten in deze luxe suite op 33 meter hoogte? Bekijk dan hier de beschikbaarheid van deze Watertoren.


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht