Reviews

Getest: Origineel overnachten in een Paardenstal


vrijdag 9 april 2021

Wat doe je met je paardenmeisje-dochter als je er een keertje tussenuit wil? Dan ga je overnachten in een paardenstal!

Getest: Origineel overnachten in een Paardenstal

Het idee lag al een tijdje te wachten op een goed moment. Vorige week was het zover: in verband met een studiedag had ze zomaar een doordeweekse dag vrij van school!

Dus de paardenstal van Crash’n Stay uit Sprang-Capelle geboekt en paar dagen van tevoren dochterlief ingelicht en haar beste vriendinnetje, ook een paardenmeisje, meegevraagd.

De dames (beiden 9 jaar) vonden het een fantastisch leuk idee! De dag voor de studiedag zijn we na school naar Sprang-Capelle gereden en hier heeft Peter ons ingecheckt en de paardenstal laten zien.

Wat een leuk vakantiehuisje voor 4 personen! De oeh’s en de ah’s waren niet van de lucht. "Kijk mam, dit zijn échte boxdeuren, en dit is écht een oude voerbak. Oh en hier nog de échte drinkbak". En gelukkig, ook voor volwassenen is het een hele leuke plek om te verblijven. De 4 boxen zijn opgesplitst in 2 slaapkamers met heerlijke bedden, een woonkamer en in de laatste box zit de keuken en een douche met toilet. In de ruimte in het midden staat een ruime eettafel. Buiten is een leuke gastentuin welke 's avonds gezellig verlicht is. 

Na een gezellige middag en avond met de meiden, die helemaal op gingen in hun paardenspel, hebben we heerlijk geslapen. De volgende ochtend werd het door ons bestelde ontbijt keurig op tijd in een leuke mand bezorgd. Een heerlijk relaxte manier om de dag te starten. Het ontbijt was ruim voldoende, met verse broodjes en heerlijke streekproducten. De yoghurtjes in de glazen potjes werden tot op de bodem leeg geschraapt (beste yoghurt ooit mam!). Met een volle buik en het gevoel alsof we een hele week waren weggeweest ipv 1 nachtje, gingen we weer op huis aan. Vol verhalen kwamen we thuis, de dames hadden genoten! En moeders? Die genoot van het enthousiasme van de kids. Herinneringen voor het leven, zo simpel maar o zo waardevol!

Wil jij hier ook overnachten?

Wil jij zelf ook een keertje slapen in een echte paardenstal? Bekijk dan hier alle informatie over deze unieke slaapplek in een paardenstal


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht