Reviews

Getest: Ackerlodge middenin een Drents weiland


donderdag 15 april 2021

Wil je een weekendje weg met iemand die gek is op de natuur? Dan is deze spiksplinternieuwe Ackerlodge een echte aanrader. De Ackerlodge heeft alle ingrediënten die je nodig hebt voor een ontspannen weekendje weg in de natuur.

Getest: Ackerlodge middenin een Drents weiland

Natuur, ruimte & rust

De houten Ackerlodges stralen volop natuur en rust uit. Bij aankomst vrijdagmiddag konden we direct onze Lodge in, dus meteen het huisje verkennen én beleven. De kleur van het gras en de mooie schapen en koeien die je vanuit de Ackerlodge kunt bekijken laten je direct genieten van al het moois dat de natuur ons te bieden heeft.

Natuur, ruimte & rust

De Ackerlodge

De Ackerlodge is zeer compleet ingericht met een keuken inclusief oven (luxe), een eettafel met vier stoelen, twee slaapkamers met comfortabele bedden en een douche met toilet. Buiten op de veranda staat een bankje en geniet je van het uitzicht over de weilanden. In de informatiemap vind je leuke to do-tip​s voor een dagje weg naar bijvoorbeeld Meppel, Giethoorn of Zwolle of een fijne wandel/ fietsroutes in de buurt. 

In de avond hebben Peter en Lianne ons bijgepraat over het ontstaan van de Ackerlodges. Een lang project waar met veel passie aan is gewerkt! Lianne runt, vlakbij de Ackerlodges, samen met Roelof een boerderij met prachtige ​Limousin koeien, die ook vanaf het voorjaar in de wei te vinden zijn. 

De Ackerlodge

Buitenleven

De veranda geeft je het echte buitenleven gevoel! Spechten en andere mooie vogels maken het verblijf compleet. Wanneer je geluk hebt kun je een hertenfamilie spotten tijdens een wandeling door het landschap. Je kunt kiezen uit diverse wandelroutes en uitstapjes naar Dwingelerveld en omliggende dorpjes. Een perfecte combinatie van ontspanning en activiteiten in het Drentse landschap gewoon.Wij hebben met volle teugen genoten!

Buitenleven

Wil jij ook overnachten in een Ackerlodge?

Wil jij ook  genieten van een bijzonder verblijf in de natuur? ​Boek dan snel jouw eigen Ackerlodge in Ruinerwold.


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht