Tips

10x privé wellness met overnachting


zondag 19 december 2021

Ook zo'n zin om er even écht helemaal tussenuit te gaan? Onze tip: boek een privé wellness met overnachting. Optimaal genieten!

10x privé wellness met overnachting

1. Gipsywagen Port Ruby met sauna en whirlpool

Reis bijvoorbeeld af naar het oosten van het land waar je deze bijzondere gipsywagen met sauna én bubbelbad kunt vinden. Hier slaap je in het hart van het groen van Enschede met maximaal 2 personen. Je hoeft zelfs niet aan een ontbijtje te denken, want dat is gewoon inbegrepen. Deze gipsywagen is leuk voor alle seizoenen; in de zomer geniet je van je eigen terras terwijl je in de winter lekker bij een vuurtje kunt zitten om warm te blijven.

1. Gipsywagen Port Ruby met sauna en whirlpool
Privé wellness met overnachting in Enschede

2. Wellness cabin in Drenthe voor 2 personen

Ook in Drenthe is het heerlijk toeven wanneer je op zoek bent naar een wellnessovernachting. Deze Wellness Cabin in Erica staat klaar voor jou en één reispartner om ontdekt te worden! Kom lekker tot rust in de houtgestookte sauna, spoel even koud af onder de buitendouche en plons daarna in je eigen bubbelbad. Leuk om te weten: de cabin is duurzaam opgebouwd en beschikt over een sfeervol interieur met complete keuken en een pelletkachel.

2. Wellness cabin in Drenthe voor 2 personen

3. Boomhut met hot tub en sauna in België

In de groene Ardennen vind je deze te gekke boomhut met eigen hot tub en sauna. Je kunt je dus vast wel voorstellen hoe romantisch het is om hier te overnachten! Er is plek voor 2 personen en je slaapt écht hoog in de lucht. Proost samen op een heerlijk verblijf in de hot tub op het terras en geniet volop van je eigen sauna. Alsof dat nog niet genoeg is, slaap je hier letterlijk onder de sterren. Boven het comfortabele tweepersoonsbed is een groot raam te vinden waardoor je zicht hebt op het heelal met helder weer. Wauw!

3. Boomhut met hot tub en sauna in België
Romantisch genieten in de Ardennen

4. Luxe overnachten in wellnesskamer met whirlpool, sauna en bios

Je verblijf met wellness kan zelfs nóg meer luxe: zo profiteer je in deze wellness suite in Rijsbergen van je eigen whirlpool, Finse sauna én bioscoop! Dat betekent even flink onthaasten in luxe en comfort op het Brabantse platteland. In deze grote suite bekijk je vanuit je eigen verstelbare boxspring de mooiste films en series, mag je onbeperkt gebruik maken van de XXL whirlpool en kun je maar liefst 4 uur lang genieten van de Finse sauna. Extra fijn: je verblijf is inclusief ontbijt.

4. Luxe overnachten in wellnesskamer met whirlpool, sauna en bios
Optimaal ontspannen in de wellness/bioscoop suite

5. Genieten in je eigen Saunaboot in Bodegraven

Deze gloednieuwe accommodatie is de plek waar je dit jaar wilt overnachten: een heuse Saunaboot in Bodegraven. Wedden dat je nog nooit op zo'n boot hebt geslapen? In deze luxe boot is plek voor 2 personen en geniet je volop van je eigen houtgestookte sauna. Na een saunasessie duik je zo het water van de Oude Rijn in om op te frissen! Hier vul je je eigen verblijf helemaal in, want zowel de natuur als de stad ligt om de hoek.

5. Genieten in je eigen Saunaboot in Bodegraven
Saunaboot in Zuid-Holland

6. Wellness huisje met sauna en bubbelbad in De Zilk

Op een andere plek in Zuid-Holland vind je dit leuke Wellness huisje met sauna en whirlpool. In tegenstelling tot de bovenstaande accommodaties kun je hier met meer dan 2 personen terecht, namelijk met z'n viertjes. Vanuit deze knusse cottage heb je uitzicht over de bollenvelden en zit je in de buurt van het strand. Waarschijnlijk blijf je liever bij het huisje, want op het terras vind je een open haard, bubbelbad en houtgestookte sauna. Zo hoort vakantie in eigen land te zijn toch?

6. Wellness huisje met sauna en bubbelbad in De Zilk
Wellness huisje voor 4 personen

7. Bed & Wellness Love suite in Brabant

Lekker ontspannen én in optimale privacy genieten van diverse wellness mogelijkheden? In deze Bed & Wellness Love suite in Noord-Brabant heb je alle faciliteiten helemaal voor jullie alleen. Het is de ideale plek voor een romantische getaway maar ook heel passend voor een vriendinnenuitje of overnachting met familie. Er is namelijk plek voor 4 personen; er kunnen 2 opklapbedden geplaatst worden wanneer je met meer dan 2 personen komt genieten en overnachten.

7. Bed & Wellness Love suite in Brabant
Unieke wellness locatie nabij Den Bosch

8. Genieten in een Bed & Wellness in Noord-Holland

Ook in Noord-Holland kun je heerlijk genieten van een accommodatie met eigen wellness. Wat dacht je van een of meerdere nachten in deze Bed & Wellness in Nieuw Niedorp. Hier heb je niet alleen de beschikking over een eigen luxe sauna en jacuzzi. Ook kun je een heerlijke massage bijboeken als je dat zou willen. De ideale plek om echt even helemaal tot rust te komen. Bij ontspanning hoort lekker eten en drinken! Koffie, cappuccino en thee kun je altijd gratis zetten en in de minibar vind je (tegen betaling) diverse drankjes, met en zonder alcohol. Wil je er een borrelplankje bij? Kaas, vlees of bittergarnituur: we maken het vers voor je klaar. 

8. Genieten in een Bed & Wellness in Noord-Holland
Optimale luxe in Nieuwe Niedorp

9. Privé Wellnessbungalow met sauna's en bubbelbad in Overijssel

Hoewel je op de meeste plekken één sauna vindt, beschikt deze privé wellnessbungalow in Denekamp over meerdere sauna's! De Wellnessbungalow heeft een volledig omsloten tuin van maar liefst 700 vierkante meter met volledige privacy, een overdekt terras met een ruime whirlpool, een grote Finse sauna en een infraroodsauna. Privacy is hier écht privacy - dat is wel zo fijn bij een accommodatie met wellness. Goed om te weten: deze bijzondere slaapplek is alleen bedoeld voor volwassenen.

9. Privé Wellnessbungalow met sauna's en bubbelbad in Overijssel
Wellnessbungalow met sauna's en whirlpool

10. Tiny wood house met eigen sauna in Friesland

Wil je liever in het hoge noorden van Nederland logeren met wellnessmogelijkheden? Boek dan twee of meerdere nachten in dit Tiny wood house in Oldeberkoop. Dit bijzondere huisje is geheel van hout gemaakt en er ontbreekt je aan niets. Naast de privé sauna slaap je hier in een luxe bedstee met zacht beddengoed en kook je in een complete keuken. Ook kun je na een sessie in de sauna lekker grillen op de barbecue. Wat je ook doet; genieten en ontspannen staat hier voorop.

10. Tiny wood house met eigen sauna in Friesland
Ultiem genieten in Friesland

Meer inspiratie voor bijzonder overnachten?

Bekijk dan onze collectie met unieke wellness huisjes. Wil je op de hoogte blijven van onze originele overnachtingen en het nieuwste aanbod? Volg ons dan via Instagram of Facebook.



Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht