Tips

15 Hot tubs en jacuzzi's met een waanzinnig uitzicht


woensdag 5 juli 2023

Een hot tub bij je vakantieverblijf is wel zo ontspannend. De vraag is natuurlijk: waar vind je de meest fraaie accommodaties met een hot tub? En welke plekjes hebben hot tubs of jacuzzi's met het mooiste uitzicht? Wij zochten het voor je uit en maakten een lijst met 15 hot tubs en jacuzzi's met een waanzinnig uitzicht.

15 Hot tubs en jacuzzi's met een waanzinnig uitzicht
Hot tub met uitzicht in Echten (Drenthe)

Luxe boomhut met een jacuzzi in Drenthe

Wakker worden met uitzicht op de bomen terwijl je geniet van de geuren en kleuren van de Drentse natuur. Klinkt dat als muziek in de oren? Boek dan een of meerdere nachten in deze luxe boomhut met jacuzzi in Drenthe

De jacuzzi staat voor je klaar op het terras vanaf waar je een magisch uitzicht hebt op het omliggende groen. Het bad kan verwarmd worden tot 40 graden en biedt plek voor maar liefst 5 personen. Wat een fantastische plek om lekker te relaxen!

Luxe boomhut met een jacuzzi in Drenthe
Bubbelen met uitzicht in Drenthe

Luxe glamping met hottub met uitzicht over het privé Kasteelpark

De meest luxe tent van België? Die vind je in Huldenberg in Vlaams-Brabant! Daar staat deze te gekke glamping-accommodatie waar je met maximaal 2 personen kunt verblijven. De tent is voorzien van een houtkachel en een airco en dus voor ieder seizoen geschikt.

Maar: het absolute hoogtepuntje bij deze tent is natuurlijk je grote terras met eigen hot tub, BBQ Plancha en grote parasol. Om het nog maar niet over het uitzicht op het omliggende groen te hebben! Deze plek moet zeker op je lijstje.

Luxe glamping met hottub met uitzicht over het privé Kasteelpark
Luxueuze tent in België met hot tub

Slapen in een oude vultrechter met jacuzzi met uitzicht op de Waddenzee

Wauw: deze bijzondere slaapplek heeft een echte wow-factor. In Harlingen slaap je namelijk in een oude vultrechter - iets dat uniek is in Nederland! Er is plek voor 2 personen waardoor dit de ideale plek is voor een romantisch uitje.

In de vultrechter vind je een luxe jacuzzi en een heerlijke regendouche. Je raadt het misschien al wel: vanuit die jacuzzi, en vanuit de accommodatie zelf, heb je een fenomenaal uitzicht op de Waddenzee. Hier wil je nooit meer weg.

Slapen in een oude vultrechter met jacuzzi met uitzicht op de Waddenzee
Logeren in een oude vultrechter

Cabin met hot tub en uitzicht op de alpaca's

Ben je gek op dieren en geniet je van een beetje luxe bij een weekendje weg? Check! Dan is deze cabin met hot tub én uitzicht op de alpaca's perfect voor jou. Dit gezellige huisje staat in Mariahout in Noord-Brabant en is bedoeld voor maximaal 4 personen.

Wat deze plek zo bijzonder maakt, is dat je op een heuse alpacaboerderij verblijft. Daar kun je wandelen met alpaca's in de mooie groene omgeving. Onze tip is om in ieder geval de hot tub bij je verblijf te boeken, want vanuit het warme water kijk je zo uit op de wollige medebewoners!

Cabin met hot tub en uitzicht op de alpaca's
Slapen op een alpacaboerderij

Romantisch overnachten in een Suite met Wellness tuin. Vanuit de jacuzzi heb je uitzicht op de rivier en de natuur rondom.

Er even helemaal uit met z'n tweetjes? Boek dan een romantisch nachtje weg in deze luxe suite met complete wellness tuin. Vanuit de jacuzzi heb je uitzicht op de natuur rondom. Het is er heerlijk bubbelen met een glaasje bubbels.

Ook vanaf je slaapkamer heb je een magisch uitzicht. Je kijkt vanuit bed namelijk zo uit op de Vecht en het landgoed Vilsteren. Om het helemaal compleet te maken, is het goed om te weten dat je hier altijd helemaal alleen bent. Jullie zijn de enige gasten!

Romantisch overnachten in een Suite met Wellness tuin. Vanuit de jacuzzi heb je uitzicht op de rivier en de natuur rondom.
Luxe suite met wellness tuin in Overijssel

Iglu tiny house met eigen hot tub die uitkijkt over de Limburgse landerijen

Staat er een tripje naar Limburg op de planning dan is een of meerdere nachtjes slapen in dit Iglu tiny house een aanrader. Dit bijzondere tiny house is gebouwd in de vorm van een iglo en beschikt over de meest luxe faciliteiten.

Door de grote ramen heb je een waanzinnig uitzicht over de omgeving en dat is zeker niet het enige: je kunt er heerlijk wegdromen in je eigen hot tub. Wie weet spot je wel een paar hertjes vanuit je warme bad! Goed om te weten: deze locatie is adults only.

Iglu tiny house met eigen hot tub die uitkijkt over de Limburgse landerijen
Logeren in een Iglu

Charmante woonwagen met hot tub in Vlaanderen

Hoe romantisch is het om af te reizen naar het gezellige Oost-Vlaanderen waar deze charmante houten woonwagen op jullie wacht? De cabin is klein, maar ontzettend fijn en heel knus ingericht. Er is plek voor maximaal 4 personen.

De woonwagen ligt direct aan rivier de Leie én in de buut van Gent. Je hoeft het terrein echter niet af om optimaal te genieten. Hier beschik je namelijk over je eigen hot tub, een privé sauna en een Weber BBQ. Echt vakantie dus.

Charmante woonwagen met hot tub in Vlaanderen
Knusse woonwagen in België

Drijvend Tiny House met jacuzzi die verzonken is in het dek

Ook in Limburg in Nederland kun je optimaal genieten van een wellness verblijf. Wat dacht je van dit drijvende Tiny House met eigen jacuzzi, een sauna en zelfs een privéstrand? Wat een droom! Hier is alles inclusief - je hoeft alleen je eigen kleding mee te nemen.

Dat betekent dus een hele luxe en bovenal zorgeloze overnachting met z'n (maximaal) tweetjes. Het Tiny House ligt verscholen in het bos waardoor je echt even weg bent. De jacuzzi die verzonken is in het dek móet je echt eens zien (en uitproberen!).

Drijvend Tiny House met jacuzzi die verzonken is in het dek
Ervaar de luxe bij dit tiny house

Wellness tussen de Brabantse weilanden met whirlpool en Finse sauna

Over hot tubs met een waanzinnig uitzicht gesproken: kijk het uitzicht vanuit de whirlpool bij dit gezellige wellness huisje. Deze bijzondere accommodatie is te vinden in Moergestel en staat tussen de koeien, de weilanden en het groen. Naast overnachten kun je de plek voor een dagje boeken.

Hoe lekker is het om een dagje te relaxen in je eigen zwem-spa? De plek is bedoeld voor maximaal 2 personen waardoor je lekker alle ruimte hebt. Zie jij jezelf hier al ontspannen? Onze tip? Boek een lekker ontbijtje of tapasplank bij je verblijf.

Wellness tussen de Brabantse weilanden met whirlpool en Finse sauna
Ultiem ontspannen in dit wellness huisje

Wellness huisje met jacuzzi met uitzicht over de akkers

Ook in Flevoland vind je zo'n wellness huisje waar je beschikt over je eigen jacuzzi, sauna én een memorabel uitzicht. In Kraggenburg staat dit bijzondere huisje verstopt tussen de akkers. Geniet met z'n tweetjes van een heerlijk avondje in de wellness waar je vanuit de whirlpool uitkijkt over de landerijen.

We weten zeker dat je na je verblijf weer als herboren naar huis gaat. En ben je op zoek naar net dat beetje extra? Boek dan een boottochtje of een ontspanningsmassage bij je verblijf voor het ultieme ontspannen uitje.

Wellness huisje met jacuzzi met uitzicht over de akkers
Wellness huisje in Flevoland

Natuurloft met een binnen- als een buitenbad - allebei mét uitzicht!

In Sint-Geertruid vind je een accommodatie zoals je die nergens anders vindt: een Natuurloft met eigen hot tub en jacuzzi. Dit bijzondere plekje beschikt over zowel een binnen- als een buitenbad - allebei mét uitzicht!

Je slaapt hier met maximaal 5 personen waarbij jullie samen volop kunt genieten van de ruimte, het uitzicht en de luxe faciliteiten. Dat betekent lekker loungen, badderen, ontspannen en samenzijn. De ultieme spot voor een paar dagen weg!

Natuurloft met een binnen- als een buitenbad - allebei mét uitzicht!
Natuurloft in Limburg

Wellness penthouse in een voetbalstadion

Heb je altijd al eens in voetbalstadion willen overnachten? In Limburg is het mogelijk! Daar kun je een heus wellness penthouse boeken in het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade. Deze unieke overnachting is maar liefst 285m2 groot en helemaal voor jezelf tijdens je boeking!

In het penthouse staat een privé wellness met eigen sauna en jacuzzi en ja hoor: ook hier geniet je volop van een fantastisch uitzicht! Je kijkt namelijk zo uit op de tribune en het voetbalveld. Hoe bijzonder is dat?

Wellness penthouse in een voetbalstadion
Uniek slapen in een voetbalstadion

River Lodge met eigen hot tub met uitzicht over de weilanden waar de koeien grazen

Ook in Twente is het goed toeven: op een vakantiepark in Zuna boek je namelijk deze unieke River Lodge met eigen hot tub. Vanuit de hot tub kijk je uit over rivier de Regge en de daarachter gelegen weilanden waar regelmatig koeien grazen. Je kunt onbeperkt gebruik maken van de hot tub tijdens je verblijf.

Het maakt niet uit of je hier in het voorseizoen of in het hart van de zomer komt; in alle seizoenen is de River Lodge een aanrader. De hot tub gebruik je in de zomer gewoon om lekker in af te koelen! Je slaapt hier met maximaal 4 personen.

River Lodge met eigen hot tub met uitzicht over de weilanden waar de koeien grazen
River Lodge met eigen hot tub in Zuna

Boomhut met eigen hot tub en sauna in Durbuy

Heb je altijd al eens op hoogte willen slapen in je eigen boomhut? Het maakt niet uit hoe oud je bent; slapen in een boomhut blijft altijd leuk. In Durbuy in België vind je deze wel heel luxe boomhut. Hier beschik je namelijk over je eigen hot tub en sauna!

Zoals je waarschijnlijk al wel kunt raden, heb je vanuit een boomhut vaak een prachtig uitzicht. Dat geldt ook voor dit exemplaar. Sterker nog: de hot tub zit verzonken in het houten terras waardoor je dus ook vanuit het water uitkijkt over de natuur.

Boomhut met eigen hot tub en sauna in Durbuy
Boomhut met eigen hot tub in België

Wellness chalet met uitzicht over de rivier vanuit het bubbelbad

Tot slot nog een plekje waar je lekker kunt relaxen: dit Go With The Flow Wellness chalet in Lekkerkerk. Hier slaap je direct aan rivier de Lek waar je allerlei vogels kunt spotten, zoals aalscholvers, ganzen en zwanen. Sla de deuren open en je waant je in het buitenland!

In het chalet staat een Turkse sauna, een fantastisch bubbelbad en zelfs een infraroodsauna. Alles is dus aanwezig voor een ontspannen verblijf. Hier badder je met uitzicht op de rivier! Boek dit huisje met maximaal 2 personen en kom helemaal zen weer thuis.

Wellness chalet met uitzicht over de rivier vanuit het bubbelbad
Uniek huisje aan de Lek

Meer wellness overnachtingen?

Natuurlijk zijn er nog veel meer unieke wellness overnachtingen in Nederland en België te vinden. Neem hier een kijkje in onze collectie Wellness huisjes. Wil je op de hoogte blijven van onze originele overnachtingen en het nieuwste aanbod? Volg ons dan via Instagram of Facebook


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht