Tips

3 plekken waar je wel heel origineel kan kamperen


dinsdag 19 november 2019

Vergeet de sores van zelf een tent opzetten. Kamperen vandaag de dag is meer dan dat én kan in tal van vormen en maten. Deze drie locaties zijn daarin wel heel bijzonder. Zie jij jezelf ook al een uiltje knappen in een luchtbel, in een rioolbuis of een tuinkas?

3 plekken waar je wel heel origineel kan kamperen

1. Luchtbel in een boom in België

Glamping is hot! Helemaal in een bijzonder, vrijstaand vakantiehuis in de Belgische Ardennen. Waarbij in dit geval de term ‘boomhut’, of ‘boombubbel’, nóg beter op zijn plaats is. Want een nacht in dit natuurhuisje in Fisenne is niet alleen uniek, maar tevens boomachtig avontuurlijk. Je slaapt onder de sterrenhemel in een grote, doorzichtige ballonstructuur.

2. Kampeer in een rioolbuis

Op Buytenplaets Suydersee in Lelystad overnacht je met twee personen in een heuse rioleringsbuis met een diameter van twee meter. Binnen in de -uiteraard nieuwe (en dus ongebruikte) – buizen vind je een tweepersoonsbed dat tegelijkertijd ook als zitmeubel dient. USB-oplaadpunten en stroom voor de verlichting, en indien nodig verwarming, zijn aanwezig. Buiten bak je een biefstuk op de bijbehorende riool-BBQ. Gegarandeerd dat dit een unieke kampeerervaring wordt.

3. Glamping in een Tuinkas

Een unieke glampingaccommodatie in het Brabantse dorpje Hank. Je slaapt hier namelijk in een grote tuinkas van 60m2 die is verbouwd tot een bijzonder vakantieverblijf. Door al het glas heb je een schitterend wijds uitzicht over de omliggende akkers en het Brabantse landschap, grenzend aan de Biesbosch. Het lijkt hier net of je in de openlucht aan het kamperen bent, of in een huis zonder muren verblijft. De zonsondergang is hier bijna iedere avond een spectaculair schouwspel.


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht