Tips

3x origineel overnachten op de Waddeneilanden


vrijdag 15 november 2019

Zo dichtbij, maar toch ook zo ver weg. De Waddeneilanden horen dan weliswaar bij Nederland en zijn met de boot makkelijk te bereiken, maar eenmaal aan de overkant voelt het alsof je in het verre buitenland bent. Ieder eiland is uniek en biedt weer iets anders. En slapen op een van deze drie slaaplocaties maakt je nóg onvergetelijker! Op naar de prachtige natuur van Texel, Ameland én Terschelling! Eenmaal weer terug op het vasteland ben je gegarandeerd helemaal uitgewaaid.

3x origineel overnachten op de Waddeneilanden

1. In een Duinhuisje – Texel

Met een groep van 4-8 personen kun je heerlijk luxe en verzorgd verblijven in dit Duinhuisje op Texel. Het huisje is modern ingericht en bestaat uit een ruime woonkamer, open keuken en mooie eethoek met verhoogde tafel. De slaapkamers zijn elk voorzien van een eigen badkamer met een douche of whirlpool. Voor meer ontspanning kun je in de Finse sauna gaan zitten of buiten de jacuzzi aanzetten. Heerlijk na een dagje uitwaaien op het Texelse strand of op de fiets!

1. In een Duinhuisje – Texel

2. In een Sea Lodge – Ameland

Sea Lodges Ameland is een autovrij park op het rustieke Ameland. Je slaapt hier in een moderne accommodatie die werkelijk van alle gemakken is voorzien. Wat denk je bijvoorbeeld van vloerverwarming, een afwasmachine, een combimagnetron en een smart-TV? Het is allemaal standaard aanwezig. Datzelfde geldt voor het strand en de duinen, die liggen om de hoek. Tel daar volop watersport mogelijkheden bij op én de optie om zeehonden te spotten en je weet dat je een onvergetelijke tijd tegemoet gaat.

2. In een Sea Lodge – Ameland

3. In een tipi – Terschelling

Op een boerencamping op Waddeneiland Terschelling kun je in een tipi verblijven. Iedere tipi heeft privé-sanitair in bij de tent en is volledig ingericht. Zo kun je dus zonder al te veel spullen mee te nemen, alsnog heerlijk kamperen. Je kunt overdag meekijken hoe de boer te werk gaat op deze schapen- en koeienboerderij. In de boerderijwinkel kun je verse producten van het land kopen. Heerlijk landelijk dus!

3. In een tipi – Terschelling

Meer inspiratie nodig voor je volgende bijzondere overnachting?

Bekijk voor meer originele overnachtingsideeën bijvoorbeeld onze collectie strandhuisjes of glampings. Wil je op de hoogte blijven van onze originele overnachtingen en het nieuwste aanbod? Volg ons dan via Instagram of Facebook.


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht