Tips

3x origineel overnachten op de Waddeneilanden


vrijdag 15 november 2019

Zo dichtbij, maar toch ook zo ver weg. De Waddeneilanden horen dan weliswaar bij Nederland en zijn met de boot makkelijk te bereiken, maar eenmaal aan de overkant voelt het alsof je in het verre buitenland bent. Ieder eiland is uniek en biedt weer iets anders. En slapen op een van deze drie slaaplocaties maakt je nóg onvergetelijker! Op naar de prachtige natuur van Texel, Ameland én Terschelling! Eenmaal weer terug op het vasteland ben je gegarandeerd helemaal uitgewaaid.

3x origineel overnachten op de Waddeneilanden

1. In een Airstream – Texel

Op het exclusieve Camp Silver heb je vanuit een typische Amerikaanse Airstream een panoramisch uitzicht op landerijen, dijken en duintoppen. Het futuristische stulpje is gestyled door designer Christopher Deam uit San Francisco en staat in de middle of nowhere op een afgelegen stukje Texel. Op vier kilometer fietsen vind je de Waddenzee, de dorpjes De Waal en Oosterend zijn wat dichterbij. Dat is nog eens een te gekke combinatie van de American dream en Hollandse nuchterheid.

1. In een Airstream – Texel

2. In een Sea Lodge – Ameland

Sea Lodges Ameland is een autovrij park op het rustieke Ameland. Je slaapt hier in een moderne accommodatie die werkelijk van alle gemakken is voorzien. Wat denk je bijvoorbeeld van vloerverwarming, een afwasmachine, een combimagnetron en een smart-TV? Het is allemaal standaard aanwezig. Datzelfde geldt voor het strand en de duinen, die liggen om de hoek. Tel daar volop watersport mogelijkheden bij op én de optie om zeehonden te spotten en je weet dat je een onvergetelijke tijd tegemoet gaat.

2. In een Sea Lodge – Ameland

3. In een pipowagen – Terschelling

Wat eerder als een bouwkeet fungeerde, vormt nu een comfortabele pipowagen voor het hele gezin. De bijzondere accommodatie staat op een kleinschalige camping (met slechts drie plekken) in het oosten van het rustige Terschelling. Droom weg in een romantische slaapkamer en bereid een eenvoudige maaltijd op het beschikbare kooktoestel. Op aanvraag kan er zelfs een hottub bijgeplaatst worden. Zie jij dit ook wel zitten? Ga dan als de sapperdeflap naar Camping Hekkebos!

3. In een pipowagen – Terschelling

Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht