Tips

3x slapen in bijzondere architectonische hoogstandjes in Nederland


dinsdag 12 november 2019

Gebouwen kunnen prachtige kunstwerken zijn. Er dan ook in kunnen overnachten geeft natuurlijk een nóg specialer tintje. Zo kent ons kikkerland diverse bijzondere stulpjes. We verzamelden er dit keer drie voor je! Waar zou jij ook wel eens willen wegdromen?

3x slapen in bijzondere architectonische hoogstandjes in Nederland

1. Het ‘Fallen House’

In dit kunstzinnig huisje in Drenthe staat werkelijk alles schots en scheef, op de vloer na. Het is een topplek om met het hele gezin dichtbij elkaar én de natuur te komen. Met drie slaapkamers, een woonkamer en volledig ingerichte keuken en badkamer is het huis van alle gemakken voorzien. Wil je aan je verblijf nog een wellness tintje geven? Ook dat kan! Bij het huis vind je namelijk een zespersoons jacuzzi en een eigen infrarood sauna. Ga dit gave project, ontworpen door kunstenaar Wouter Dijk, zien!

1. Het ‘Fallen House’

2. In een stapel Zaanse huisjes

De geschiedenis van de Zaanstreek komt tot leven in het pittoreske Inntel hotel in Zaandam. Met een gevel opgebouwd uit bijna 70 gestapelde Zaanse huisjes en stijlvolle hotelkamers, waan je je hier helemaal in oudhollandse sferen. Geniet in restaurant Puur Saen van een smaakvolle maaltijd en ontspan volop in het zwembad, de sauna, de hamam en de fitnessruimte van het wellnesscentrum. Daarbuiten biedt ook Zaandam op vele fronten vertier en sta je met het openbaar vervoer binnen twaalf minuten in Amsterdam. Topplek!

2. In een stapel Zaanse huisjes

3. In een kubuswoning in Rotterdam

De karakteristieke kubuswoningen in Rotterdam mogen uiteraard niet ontbreken wanneer het om unieke architectuur gaat. Je vindt ze midden in het centrum en een van de 38 kubuswoningen wordt daadwerkelijk verhuurd. Bij binnenkomst neem je de trap naar de eerste woonlaag van de drie verdiepingen tellende kubus. Het onderkomen is van alle gemakken voorzien en beschikt over een magistraal 360º uitzicht over de stad op de bovenste verdieping. Met station Blaak en de bekende Markthal vlakbij wil je hier minimaal één keer in je leven geslapen hebben.

3. In een kubuswoning in Rotterdam

Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht