Tips

4x een bijzondere stedentrip in eigen land


vrijdag 15 november 2019

Niets is leuker dan thuis even de boel de boel laten en elders nieuwe plekken te ontdekken. Een stedentrip leent zich bij uitstek voor zo’n mini-break! Daarvoor hoef je overigens echt niet perse het vliegtuig te pakken. Op deze vier buitengewone plekken beleef je een wel heel markante citytrip in eigen land.

4x een bijzondere stedentrip in eigen land

1. Letterlijk slapen in stijl - Arnhem

Design, mode en een uitmuntende sfeer komen samen in het Arnhemse Modekwartier. Hotel Modez Arnhem is daar een geliefde spot dankzij zijn unieke design-ambiance. Ruim dertig Nederlandse modeontwerpers en vormgevers hebben hier hun naam verbonden aan een stijlvolle kamer. Vanuit een chill vertrek, voorzien van een Auping Essential-bed, airconditioning, een flatscreen-tv, een Nespresso-apparaat en een luxe badkamer met regendouche, trek je ultiem ontspannen Arnhem in. Tijd om de mode in de stad te ontdekken (en te shoppen)!

1. Letterlijk slapen in stijl - Arnhem

2. Kinky overnachting - Den Haag

Wanneer niets te gek is voor je, is het Haagse Bed and Breakfast The Funfactory een excentrieke overnachting-spot. Via een discrete ingang kom je terecht in een hele kinky studio. Een spinnenwebrad, een sling, een behandeltafel, een gynaecologenstoel, diverse kooien en een basisset met boeien, zwepen en touwen zijn hier een vanzelfsprekendheid in het interieur. Zet de toon met de professionele geluids- en lichtinstallatie en je kan helemaal los. Uiteraard zijn ook ‘gewone dingen’ als een badkamer, een gezellige loungehoek, een televisie, een koelkast en een koffie- en theeapparaat aanwezig. Vergeet niet om Den Haag zelf ook te gaan ontdekken!

2. Kinky overnachting - Den Haag

3. Toeven in een gotisch klooster - Maastricht

Van de pikante slaapplek in Den Haag nemen we je mee naar een middeleeuws gotisch klooster in Maastricht, waar het heden en verleden bij elkaar komen in het Kruisherenhotel. Zo zijn de kamers uitgerust met airconditioning, Auping-bedden, een luxueuze badkamer en zijn de ruimtes gedecoreerd met kunst en een persoonlijk gedicht. Samen met internationale ontwerpers als Philip Starck, Le Corbusier en Ingo Maurer is de beroemde interieurarchitect Henk Vos de bedenker van de inrichting. Het hotel is ook een populaire spot voor locals: de indrukwekkende bar is wereldberoemd in eigen stad.

3. Toeven in een gotisch klooster - Maastricht

4. Overnacht in wereldse sferen - Rotterdam

In hartje Rotterdam komen Oosterse, Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse sferen je tegemoet in Hotel Bazar. De enorm kleurrijke, warme toko past precies in het creatieve plaatje van onze havenstad. Of je nu kiest voor een standaard of een ruimere, comfort kamer, allemaal zijn ze voorzien van een minibar en een televisie. Dit is gegarandeerd de ideale uitvalsbasis voor een te gekke, multiculturele stedentrip!

4. Overnacht in wereldse sferen - Rotterdam

Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht