Tips

4x slapen in een caravan die je niet op de standaard camping tegenkomt


dinsdag 12 november 2019

Waar een caravan voor de een als een ‘irritante sleephut’ betiteld wordt, is het voor de ander de hemel op aarde om een vakantie in te vieren. De volgende vier caravans hoef je niet zelf achter je auto te hangen. Ze staan gereed op een speciale locatie en zijn elk bijzonder op hun eigen manier. Niks geen ‘standaard sleephut’ dus! In welk stulpje wil jij ook wel een nachtje doorbrengen?

4x slapen in een caravan die je niet op de standaard camping tegenkomt

1. Een Retro Trailer in Bloemendaal aan Zee

Midden in de duinen, vlak aan zee staat een glimmende retro trailer op je te wachten, waarbij je met maximaal vier personen terug naar de vijftiger jaren gaat. Van de buitenkant mogen ze er dan retro uitzien, binnen is volop luxe aanwezig. Zo vind je er onder andere een luxueuze keuken met een extra grote koelkast en een riante loungehoek mét loungebank. Tel daar ook nog hangmatten en ligstoelen voor de deur bij op en je weet dat niks je in de weg staat om ultiem te gaan genieten.

1. Een Retro Trailer in Bloemendaal aan Zee

2. Een Airstream in het Overijsselse Reutum

Er staan op deze locatie 8 Airstreams met allemaal een prachtig uitzicht over ‘de Weuste’. De airstreamer is ingericht als een comfortabele tweepersoons hotelkamer. Ze hebben luchtverwarming en airco, een loungebank en een flatscreen TV. Ze zijn speciaal vormgegeven door ontwerper Christopher Deam uit San Francisco.

2. Een Airstream in het Overijsselse Reutum

3. Een rustieke Barrel in Amsterdam

Camping Zeeburg ligt op een unieke locatie in Amsterdam, namelijk op een eiland in het IJmeer. Na een romantische wandeling langs het IJmeer en een diner in het restaurant wil je het liefst samenzijn. Wat is er dan fijner dan nog een laatste wijntje op het privé zitje buiten bij de Barrel, of in de warme zithoek als het buiten koud is? Dat is nog eens wat anders dan een doorsnee hotel in de binnenstad! Proost op een unieke overnachting in de knusse bedstee!

3. Een rustieke Barrel in Amsterdam

4. Een Struisvogel in Vlaardingen

Last but not least vind je in Zuid-Holland een caravan op palen midden in een dierenweide. Via een stijle trap klim je de zwevende oldtimer in, die op een struisvogel lijkt. Het buitenleven staat hier voorop. Zo heb je vanuit de caravan prachtig zicht op de omliggende boerderijen en wil je in de omgeving sowieso het klauterwoud bezoeken. De struisvogelcaravan biedt plaats aan twee volwassenen en twee kinderen. Superleuk dus voor een gezinsuitje of een knus samenzijn met z’n tweeën!

4. Een Struisvogel in Vlaardingen

Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht