Tips

5 accommodaties met jacuzzi en/of sauna op de kamer


woensdag 16 december 2020

Jezelf verwennen met een vakantie kan én mag weer! Hoe kan dat beter dan door een hotelkamer of B&B te boeken met een eigen jacuzzi en/of sauna op de kamer? In dit artikel lichten we 5 accommodaties toe waar je dit kunt vinden. Badkleding klaar? Relaxen maar!

5 accommodaties met jacuzzi en/of sauna op de kamer

Privé overnachting met sauna en jacuzzi in Eindhoven

Een of meerdere overnachtingen weg kunnen in deze tijd júist heel lekker zijn. Een verandering van omgeving zorgt ervoor dat je je al gauw wat energieker en blijer voelt. Boek je een of meerdere overnachtingen bij Gelukshuis Cozy vlakbij Eindhoven dan weten we zeker dat je als herboren terug naar huis gaat. Bij Gelukshuis Cozy slaap je in een romantische suite met luxe faciliteiten. Hier vind je niet alleen een heerlijke jacuzzi, maar ook een sauna én stortdouche. In diezelfde ruimte staat ook nog eens een fijne bank bij de open haard. Genieten dus.

Dat is niet het enige waar je blij van wordt bij deze accommodatie: na een zweetsessie in de sauna, een paar minuten onder de koude stortdouche en het bubbelen in de jacuzzi met een hapje en een drankje kun je volledig uitgerust op het kingsize bed ploffen. De kans is groot dat je zorgen, stress en voornamelijk sleur hier als sneeuw voor de zon verdwijnen, waardoor dit de ideale overnachtingsplek is in tijden van een pandemie. De inrichting is ook nog eens volgens Ibiza-stijl ingericht dus je waant je hier echt even totaal ergens anders dan in Nederland. 

Privé overnachting met sauna en jacuzzi in Eindhoven
Slapen bij Gelukshuis Cozy

Geniet van je eigen wellness en bioscoop in Rijsbergen

Op een andere plek in Noord-Brabant weten ze ook wat Genieten met een grote G is: in Rijsbergen boek je namelijk bij B&B Boomkens Ranch je eigen wellness suite met XXL jacuzzi, Finse sauna en je eigen bios. Als kers op de taart staat er ook nog een hot tub buiten op het terrein. Het is de ideale plek om even volledig te onthaasten met z'n tweetjes en natuurlijk in volle privacy. Kijk de nieuwste films vanuit je verstelbare boxspringbed, geniet samen van een grote whirlpool of geniet van de Finse sauna - alles binnen handbereik van de plek waar je slaapt.

Hoewel er in de buurt van de B&B van alles te zien is (natuurgebieden het Mastbos en de Vloeiweide liggen praktisch om de hoek) is deze plek eigenlijk veel te fijn om weg te gaan. Mocht je dat toch willen doen dan kun je fietsen huren bij de gastvrouw van de accommodatie. In deze tijden is het stiekem ook juist wel fijn om lekker binnen te cocoonen - helemaal wanneer je over zo'n luxe suite beschikt. In de kamer ligt badzout, shampoo en douchegel waar je gebruik van kunt maken. Onze tip? Neem een boek of magazine mee om lekker tot rust te komen in de privé binnentuin.

Geniet van je eigen wellness en bioscoop in Rijsbergen
Ultiem genieten van je eigen wellness suite

Een bijzondere hotelsuite voor de liefhebbers van Japan in Utrecht

Zin om in het hart van het land bijzonder te overnachten mét een jacuzzi op de kamer? Boek dan de unieke Tokyo suite in Utrecht. Deze kleurrijke themakamer beschikt niet alleen over een eigen jacuzzi; je geniet er ook volop van je eigen sauna. En dat terwijl het lijkt alsof je in Japan bent. Deze suite is bedoeld voor twee personen en is een baken van rust in een toch wel drukke stad. Kom helemaal tot rust in je eigen luxe kamer en drink een kopje thee in de speciale zithoek.

Naast het feit dat dit een prachtig en vooral luxe verblijf is voor een citytrip Utrecht is het natuurlijk ook de perfecte basis om de stad te ontdekken. Vanaf je suite wandel je zo naar de Dom, kun je heerlijk shoppen op de Oudegracht en geniet je van de vele restaurants en terrasjes op de Neude. Bezoek een van de vele musea, ga naar een concert in TivoliVredenburg of struin gewoon door de vele pittoreske straatjes die de stad rijk is.

Een bijzondere hotelsuite voor de liefhebbers van Japan in Utrecht
Tokyo suite in Utrecht

Moulin Rouge suite in Noord-Holland

Ben je op zoek naar een romantische overnachting voor twee? En mag die overnachting best een beetje sexy zijn? Boek dan deze luxe hotelsuite met Moulin Rouge thema in Hoofddorp. Deze luxe hotelsuite heeft een comfortabel kingsize bed en een groot, rond bubbelbad in het midden van de kamer. De sfeer in de ruimte ademt de Moulin Rouge die je in Parijs vindt - met volop kleuren, mooie materialen en romantische printjes.

Ook wanneer je even buiten de kamer bent, hoef je je geen moment te vervelen. Het hotel beschikt namelijk over een modern wellness center, een luxury gym en zelfs riant binnenzwembad. Een of meerdere nachtjes hier zijn dus absoluut geen straf! Wil je er toch even tussenuit? Vanaf je Moulin Rouge suite zit je binnen een half uur in het hart van Amsterdam en ook Haarlem en Leiden zijn leuke steden om vanaf hier te bezoeken. Of ga lekker uitwaaien aan het strand en breng een bezoekje aan Zandvoort aan Zee.



Moulin Rouge suite in Noord-Holland
Moulin Rouge suite in Hoofddorp

Romantisch overnachten in een luxe wellness suite in Utrecht

Dromen worden werkelijkheid in deze luxe Wellness Suite in Utrecht. Deze fraaie suite is te boeken voor twee personen en is van alle gemakken voorzien. Hier hoef je écht even helemaal niks, behalve bubbelen in je eigen jacuzzi die in het hart van de kamer staat. Door de lichte kleuren, de zachte materialen en de mooie stijlvolle details in de kamer leef je hier even compleet in weelde. Dat is nog niet het enige - op de kamer vind je zelfs een grote open haard met een heerlijke bank. Wauw!

Een nachtje of langer logeren in deze magische kamer moet echt op je bucketlist staan als je van luxe en citytrippen houdt. Vanaf het hotel sta je namelijk zo in het centrum van Utrecht waar je lekker uiteten kunt, heerlijk kunt winkelen en diverse bezienswaardigheden kunt ondernemen. Huur een elektrische boot om de stad vanaf het water te bekijken of ga lekker lunchen bij een van de restaurants op De Neude. Er is voor ieder wat wils in Utrecht.

Romantisch overnachten in een luxe wellness suite in Utrecht
Luxe logeren in Utrecht in deze suite

Extra tip! Slapen in een Gipsywagen met sauna en jacuzzi

Combineer het Twentse buitenleven met een unieke overnachting in volle luxe in het oosten van het land. In Enschede vind je een romantische gypsywagen die van oorsprong van een rondreizende circusfamilie uit 1953 is geweest. Er zijn twee prachtige wagens te huur op het groene landgoed van B&B 't Wijntjesbos, waarvan de Port Ruby wagen er één is. Port Ruby is de ideale locatie voor een romantische overnachting voor twee. Bij je verblijf kun je namelijk gebruik maken van een privé jacuzzi én wijnvat sauna, beiden overdekt.

Heerlijk relaxen staat hier dus voorop, zowel binnen als buiten. In de wagen vind je een pelletkachel waar je een lekker warm vuurtje kunt stoken. Ook is er een kitchenette te vinden waar je een maaltijd klaar kunt maken. Deze bijzondere overnachting staat echter ook in de buurt van gezellige restaurants. Zo is het centrum van Enschede binnen 10 minuten rijafstand te bereiken en kun je ook binnen 10 minuten in het sfeervolle Oldenzaal terecht. Kortom: een écht unieke overnachting met sauna en jacuzzi in het oosten van het land.

Extra tip! Slapen in een Gipsywagen met sauna en jacuzzi
Unieke overnachting in Enschede met jacuzzi en sauna

Meer inspiratie nodig voor bijzonder overnachten?

Meer inspiratie nodig? Bekijk dan ons aanbod wellness huisjes met jacuzzi en/of sauna. Wil je op de hoogte blijven van onze andere originele overnachtingen en het nieuwste aanbod? Volg ons dan via Instagram of Facebook



Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht