Tips

5 unieke overnachtingen met privé wellness in België


dinsdag 17 mei 2022

Op zoek naar een getaway met privé wellness in België? Goed nieuws: in dit artikel hebben we 5 unieke overnachtingen voor je verzameld met hot tub en/of sauna waar je echt eens wil slapen. Let's go!

5 unieke overnachtingen met privé wellness in België

Charmante woonwagen met hot tub en sauna in Oost-Vlaanderen

Aan de oevers van de Leie in de buurt van Gent in Oost-Vlaanderen vind je bijvoorbeeld deze charmante houten woonwagen waar sfeer centraal staat. Deze romantische cabin staat in het hart van het groen en is daarmee de ideale getaway voor koppels. Je hoeft helemaal nergens aan te denken, want het huisje is meer dan compleet.

Van een knusse keuken tot een heerlijk bed en van gratis wifi tot een grote, groene tuin. Tijdens je verblijf in deze woonwagen mag je onbeperkt gebruik maken van de privé sauna en de privé hot tub die buiten staan. Ook staat er een Weber BBQ klaar voor gebruik en kun je met een SUP de rivier ontdekken. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Charmante woonwagen met hot tub en sauna in Oost-Vlaanderen
Uniek en romantisch overnachten in de buurt van Gent

Rustgevende vakantiewoning in de natuur bij Antwerpen

Ben je op zoek naar een knusse vakantiewoning met iets meer ruimte dan in een woonwagen? Boek dan deze rustgevende vakantiewoning in het groen bij Antwerpen. Deze unieke accommodatie is 60m2 groot en beschikt over een grote wellnesstuin waar je heel blij van wordt. In die tuin vind je onder andere een buitendouche, een hot tub en een infraroodsauna. Je gaat weer als herboren naar huis.

In het vakantiehuis is plek voor maximaal 4 personen, maar natuurlijk is het ook de ideale plek om even romantisch met z'n tweetjes naartoe te gaan. De open keuken is het hart van het huisje waar je lekker kunt koken of kunt borrelen. Slaap je in het 'gewone' tweepersoonsbed of kies je voor de BOX-room waar een groot bed staat dat omringd is met een lichtkoepel en ramen? Unieker kan bijna niet!

Rustgevende vakantiewoning in de natuur bij Antwerpen
Unieke slaapplek met privé wellnesstuin

Romantische boomhut met hot tub en sauna in de Ardennen

Als er één locatie is waar je echt helemaal tot rust kunt komen in België dan zijn het wel de Ardennen. Dit ongerepte stukje België biedt volop bijzondere accommodaties voor een onvergetelijk avontuur. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze mooie boomhut met eigen hot tub en sauna in Durbuy?

Hier slaap je met maximaal 2 personen op hoogte omgeven door groen. In de avond lekker warm worden in de hot tub of bijpraten in de sauna - het kan allemaal. Het leuke van deze mooie locatie is dat je zowel kunt kiezen voor een actieve vakantie in de Ardennen als voor even helemaal tot rust komen bij en in je eigen boomhut. Waar kies jij voor?

Romantische boomhut met hot tub en sauna in de Ardennen
Boomhut in Durbuy

Knusse cabin onder de bomen bij Antwerpen

In de buurt van Antwerpen vind je nog zo'n mooie onontdekte parel: deze knuscabin met hot tub onder de bomen. Hier overnacht je wederom midden in de natuur in een moderne en sfeervolle cabin die Scandinavisch aan doet. Waar de bovenstaande huisjes vaak met maximaal 2 of soms 4 personen te boeken is, kun je hier met maximaal 6 personen logeren.

De Knuscabin, zoals het huisje ook wel wordt genoemd, beschikt over een grote groene tuin met hot tub, vuurschaal en een Outr Plancha waar je lekker op kunt bbq'en. Het huis zelf is luxe en modern ingericht en straalt in iedere ruimte warmte uit. Overal is vloerverwarming en verkoeling te vinden, er is een combi-magnetron aanwezig en je verblijft hier in de vallei van de Visbeek. Gevalletje 'moet op je lijstje'.

Knusse cabin onder de bomen bij Antwerpen
Uniek verblijf in de bossen bij Antwerpen

Luxueuze Glamping in een privé Kasteelpark

Dit is vast en zeker de meest luxueuze tent van België. De zorgvuldige afwerking en de magische omgeving van het Kasteelpark maken dit tot de ideale plek voor een intiem weekend voor twee.

Je hebt hier alle comfort van een 5-sterrenkamer met de charme van het privépark van kasteel Huldenberg. Denk aan een groot boxspringbed met anti-allergeen beddengoed, een badkamer met grote Italiaanse douche, een apart toilet, een ingerichte kitchenette, eethoek en zithoek met houtkachel. Er is een Smart tv waar je van alles op kunt streamen en een Marshall speaker met Bluetooth. Kortom alle luxe van thuis die je niet snel had verwacht!

Luxueuze Glamping in een privé Kasteelpark
De Glamping accommodatie

Meer inspiratie voor wellnesshuisjes

In ons aanbod wellnesshuisjes vind je nog meer inspiratie voor unieke accommodaties waar je volledig tot rust kunt komen. Wil je op de hoogte blijven van onze originele overnachtingen en het nieuwste aanbod? Volg ons dan via Instagram of Facebook


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht