Tips

Bijzonder overnachten bij een pretpark in Nederland


woensdag 15 januari 2020

Leuk voor jong en oud: een dagje naar een attractiepark! Maar weet je wat nog leuker is? Twee dagen naar een attractiepark! Combineer het leukste uitje van het jaar met een nachtje weg. Zo scoor je geheid bonuspunten bij je kids! In Nederland kun je onder meer slapen in en bij de Efteling of Slagharen. Dus ben je op zoek naar een pretpark met overnachting om je gezin mee te verrassen? Zoek niet verder, want wij verzamelden de meest originele accommodaties al voor je.

Bijzonder overnachten bij een pretpark in Nederland

Pretpark met overnachting: goed idee!

Eigenlijk maakt het niet eens zoveel uit voor welk park je kiest, want een pretpark met overnachting is altijd een goed idee. Zo hoef je je allesbehalve te haasten, je hebt immers toch alle tijd! Kun je mooi nog een keer die achtbaan in of glijbaan af. Naast een onvergetelijke ervaring in het attractiepark zelf, zorgt een overnachting in een minstens zo bijzondere accommodatie wel voor de kers op de taart. Verblijf bijvoorbeeld in de buurt van de Efteling, Het Land van Jan Klaassen of Slagharen! Welke leeftijd jijzelf en je kids ook hebben, er zit altijd wel iets voor jullie bij.

Overnachten bij de Efteling

Als je ergens aan het juiste adres bent voor een pretpark met overnachting, dan is het de Efteling wel! Kies uit een van de twintig sprookjes themasuites, zoals Roodkapje of Doornroosje, en kom gelijk in sprookjesachtige sferen wanneer je incheckt bij het Efteling Hotel. Je kids mogen zichzelf melden bij de receptie. Als hotelgast mag je gratis het park in en ook nog eens een half uur eerder dan alle andere mensen. Als het park eenmaal dicht is kunnen je koters zich uitleven in de speeltuin naast het hotel.

Wie liever een eigen huisje tot zijn of haar beschikking heeft zit goed in Vakantiepark Bosrijk & het Loonsche Land. Ook hier mag je gratis het park in en al eerder dan de rest. Het grote verschil is echter dat je hier slaapt in betoverende vakantiewoningen, appartementen of groepsaccommodaties. Wist je dat Klaas Vaak ook op dit vakantiepark woont? Een derde optie is om met z’n allen in het eerste 6-persoonsbed van Nederland te slapen, in GuestHouse Hotel Kaatsheuvel. Als dat nog niet genoeg is, haalt de unieke daktuin je misschien wel over. Hier kun je spelen in speeltuintjes, maar ook poolen, tafeltennissen, airhockeyen en tafelvoetbal spelen.

Overnachten bij de Efteling

Overnachten bij Slagharen

In Slagharen is het kiezen tussen indianen en cowboys. Behoor je liever tot de eerste groep? Boek dan een eigen wigwam en breng de nacht door als een heuse indiaan. Gelukkig ga je hier niet back to basic, want de Wigwam Deluxe is van moderne faciliteiten - ook een eigen douche en toilet - voorzien. De cowboys zijn beter af in de Cowboy Cottages. In deze huisjes waan je je in het Wilde Westen: alle meubels en accessoires komen rechtstreeks uit Texas. De schedels, cowboylaarzen en koeienhuid maken de sfeer helemaal compleet. Welke accommodatie je ook kiest, je kids hebben hier de tijd van hun leven. Of ze nu liever naar een pretpark gaan of met pony's knuffelen: kiezen hoeft hier niet, het kan namelijk gewoon allebei! Je toegangskaartjes zitten al bij de prijs inbegrepen.

Overnachten bij Slagharen

Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht