Tips

Bijzonder overnachten met kleine kinderen


donderdag 9 januari 2020

Wil je een nachtje weg met kinderen en zoek je hier nog een bijzondere plek voor? Een locatie die niet alleen origineel is, maar ook van alle gemakken voorzien en met genoeg vertier voor jong en oud? We kunnen ons wel voorstellen dat het voor jou pas echt vakantie wordt als de kinderen zich opperbest vermaken zónder dat je er continu bij hoeft te zijn. Heb je er al eens aan gedacht om samen met je kroost te slapen in een vliegtuig, treinwagon of een piratenboot? Of klinken ‘boerderijcamping’, ‘tipitent’ en ‘pipowagen’ meer als je ding? Bekijk ons aanbod bijzondere overnachtingen met kind hieronder.

Bijzonder overnachten met kleine kinderen

Zij blij, jij blij!

Of je nu alleen nachtje of weekend weg wilt of dat je er gelijk een lange vakantie van wilt maken: het hoeft geen opgave te zijn om je kinderen gedurende die tijd bezig te houden. Sowieso is even weg van huis zijn vaak al een feestje op zich, maar als je op deze plekken gaat overnachten met kinderen zullen ze geheid de tofste verhalen vertellen aan hun vriend(innet)jes wanneer ze eenmaal terug op school zijn. Zij blij, jij blij!

Bijzondere overnachtingen met kind

Op de boerderij, in een boomhut of op het strand: er zijn tegenwoordig talloze mogelijkheden voor bijzondere overnachtingen met kinderen. En het mooie is: in sommige gevallen hoef je niets anders in te pakken dan kleding, schoenen en een goed humeur! Waar bij de ene plek de locatie zelf al voor genoeg vermaak zorgt, kunnen jij en de rest van je gezin bij andere accommodaties deelnemen aan allerlei activiteiten die garanderen dat jullie je geen moment zullen vervelen. Peuters, kleuters en zelfs tieners willen hierna niet meer naar huis.

Nachtje weg met kinderen

Wil je een nachtje weg met kinderen, maar weet je niet zo goed waar je naartoe kan? Ons aanbod aan bijzondere overnachtingen met kind is onder te verdelen in een aantal categorieën. Dat maakt het kiezen een stuk makkelijker!

Vakantie in het buitenland met kinderen

En dan hebben we ook nog de keuze: binnen- of buitenland. Waar ga jij voor? Lekker dichtbij huis of iets verder weg zodat je er écht even helemaal tussenuit bent? Je kunt bij ons ​ook terecht voor bijzondere en kidsproof slaapplekken in Europa. 


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht