Tips

Vriendinnenweekend


donderdag 10 augustus 2023

Een vriendinnenweekend organiseren is een grote aanrader voor iedere groep vriendinnen die toe is aan samenzijn. De vraag is alleen: wat is de bestemming van jullie vriendinnenweekend? In dit artikel vertellen we je meer over het organiseren van een weekend met vriendinnen en geven we je natuurlijk een paar tips voor de leukste en meest bijzondere overnachtingen voor een vriendinnenweekend.

Vriendinnenweekend

Hoe organiseer je een vriendinnenweekend?

Voordat we je tips geven, is het natuurlijk goed om te weten hoe je een vriendinnenweekend organiseert. Het kan namelijk soms best lastig zijn om met z'n allen een datum te prikken waarop jullie allemaal kunnen. Met de onderstaande tips is het eenvoudiger om een leuk vriendinnenweekend te plannen waar iedereen bij kan zijn:

Hoe organiseer je een vriendinnenweekend?
Groot natuurhuisje in Noord-Brabant

Ga voor een vriendinnenweekend in de stad

Veel vriendinnengroepen vinden het leuk om samen een bijzondere accommodatie in de stad te boeken. Dat kan van alles zijn: van een modern hotel tot een uniek plekje zoals deze groepsaccommodatie in het hart van Deventer. Hier slaap je met maximaal 12 personen tussen de kunst in een heus atelier! En dat terwijl je op loopafstand bent van allemaal leuke restaurants, barretjes en winkels.

Wat ook een absolute aanrader is voor een vriendinnenweekend in een stad is deze groepsaccommodatie op een vrachtschip in het centrum van Amersfoort. Naast het feit dat Amersfoort een superleuke stad is om te ontdekken, kun je hier volop genieten van de rust en ontspanning van het leven op het water. Tijdens jullie vriendinnenweekend staat het hele schip tot jullie beschikking. Hoe te gek is dat?

Ga voor een vriendinnenweekend in de stad
Huur een atelier in het centrum van Deventer

Ontdek de natuur tijdens een vriendinnenweekend

Hoe heerlijk het ook is om samen met je vriendinnen een stad te ontdekken tijdens een vriendinnenweekend; soms is het ook juist heel erg welkom om optimaal te genieten van de natuur. Het is dus niet zo gek dat menig vriendinnengroep daarom liever voor een vriendinnenweekend in het groen kiest. Denk bijvoorbeeld aan een knus verblijf met een open haard of misschien wel met een hot tub, jacuzzi of sauna! Dat wordt écht genieten samen.

Bestaat je vriendinnengroep uit maximaal 8 personen dan is deze voormalige silo (hooischuur) in Noord-Brabant echt iets voor jullie. Naast de sfeervolle en knusse inrichting staat er hier een hot tub voor jullie klaar! En wanneer jullie op zoek zijn naar een accommodatie waar je het over 10 jaar nog steeds over hebt dan raden we je een of meerdere nachten aan in deze Hondekoptrein in Wieringerwerf. Deze oude trein staat op een gezellige camping en biedt plek voor maximaal 10 personen. Dat wordt hilarisch: met al je vriendinnen slapen in een trein!

Ontdek de natuur tijdens een vriendinnenweekend
Ga voor een knus huisje in de natuur

Vriendinnenweekend aan zee

Kun je ondanks bovenstaande tips toch nog wel wat extra inspiratie gebruiken voor een vriendinnenweekend? Wat dacht je van een vriendinnenweekend aan zee? Als er iets is dat ontspannend werkt dan is het wel de zilte zeelucht. Geniet samen van de mooiste zonsondergangen, de wind door jullie haren en uren genieten op het terras van een strandpaviljoen.

Er zijn genoeg huisjes aan zee waar je met een groep vriendinnen  naartoe kunt. Zo vind je in Zeeland 7 luxe beachrooms waar je met 2 tot 26 personen kunt overnachten! Hier slaap je direct op het strand en wandel je dus zo naar het water toe. Hoe bijzonder is dat?

Vriendinnenweekend aan zee

Nóg meer tips voor te gekke accommodaties voor jouw vriendinnenweekend

Over het algemeen geldt al gauw: als je maar samen bent dan is iedere accommodatie leuk. Soms is het toch wel leuk om net een beetje extra aandacht te schenken aan de plek waar jullie gaan slapen. Naast de bovenstaande tips aan zee, in de natuur en in de stad is er nog een aantal bijzondere slaapplekken waar je samen met je vriendinnen van kunt genieten, zoals:


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht