Trends

3 plekken waar je goed de zon op ziet komen of onder ziet gaan


dinsdag 12 november 2019

Langer licht in de avonduren kan maar één ding betekenen. Summer time! Vannacht gaat de klok een uur vooruit in verband met de zomertijd. Morgenochtend word je weliswaar met een uurtje minder slaap wakker, ’s avonds geniet je langer van zwoele temperaturen. Wil je op een bijzondere plek van heerlijk ochtendgloren en romantische zonsondergangen genieten? Dan zijn deze drie locaties een schot in de roos.

3 plekken waar je goed de zon op ziet komen of onder ziet gaan

Suite in een Watertoren op 41 meter hoogte - Nes

Een luxueuze overnachting in een wel heel bijzonder jasje, hoog en droog! Het Friese plaatsje Nes is te herkennen aan de markante toren die boven alles uitsteekt. Met een hoogte van 41 meter is deze voormalige watertoren aan alle kanten goed te zien. Je kunt je dus voorstellen dat als je hier slaapt je een prachtig uitzicht hebt over het dorp en de omgeving. 

Suite in een Watertoren op 41 meter hoogte - Nes

Op de Pier - Scheveningen

Overnachten op de Pier in het Haagse Scheveningen is romantiek pur sang. Met het geluid van ruisende golven op de achtergrond en een glaasje bubbels in de hand zie je de zon in zee zakken. De Pier Suites biedt sfeervolle, luxe onderkomens, welke uitgerust zijn met een privé jacuzzi. Zoveel weelde, een panoramisch uitzicht én een romantische sterrenhemel, dat kan enkel ultiem genieten betekenen!

Op de Pier - Scheveningen

In een Havenkraan - Harlingen

Op zeventien meter hoogte slapen en je eigen uitzicht bepalen, kan in het Friese Harlingen. De havenkraan is een unieke overnachtingsplek voor twee personen. Draai de kraan zelf rond, zodanig dat je de zon in de Waddenzee ziet zakken of uitkijkt over het pittoreske Friesland. Zie jij jezelf ook al samen met je hubby in de Havenkraan? Heerlijk toch?!

In een Havenkraan - Harlingen

Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht