Trends

3x slapen zoals in de film


dinsdag 12 november 2019

Vind je het ook zo heerlijk om met een zak popcorn weg te dromen bij een zoetsappige rom-kom, avonturen- of fantasiefilm? In plaats van jezelf te verplaatsen in de hoofdpersoon is het natuurlijk nóg leuker om een filmnacht real life te beleven. Guus Meeuwis weet als geen ander hoe bijzonder het is om een nacht die je alleen in films ziet in het echt te ervaren. Jij kan dit ook. En je hoeft er echt niet ver voor weg. Check deze drie plekken maar eens!

3x slapen zoals in de film

Slaap op een onbewoond eiland, zoals in Cast Away

Op CampSpirit Eiland De Kluut slaap je letterlijk óp het Veluwemeer. Op het onbewoonde eiland ben je volledig één met de natuur. Temidden van hoge bomen, rietpalm en dicht struikgewas breng je de nacht door in een authentieke Zweedse- of Indianen tipi. Beleef knusse avonden bij een knetterend kampvuur en laat je ’s ochtends wekken door het ruisende water en kwetterende vogels. Of je nu romantisch met tweeën komt of met een hele vriendengroep; of je nu wilt chillen in een hangmat of op wilt gaan in een indianenspel, dit is een unieke ervaring voor iedereen!

Slaap op een onbewoond eiland, zoals in Cast Away

Slaap in een hobbitwoning, zoals in Lord of the Rings

Luxe overnachten in de natuur, een huisje bekleed met mos.. Hier kan het! 

Als je op zoek ben naar een bijzondere overnachting dan is dit het helemaal! Hier geniet je van de natuur en van een unieke setting. Dit Hobbit huisje heeft een gezellig keukentje, een houtkachel, een cosy badkamer en als kers op de taart.. Je eigen hottub bij het huisje! Wat wil je nog meer?

Slaap in een hobbitwoning, zoals in Lord of the Rings

Slaap in een boom, zoals in Tarzan

Hier slaap je op 4 meter hoogte in een Boomhut voor twee. Gelegen tussen 3 hoge dennenbomen aan een vijver vol waterlelies. Niets ontbreekt je om te kunnen ontspannen.. Neem een bad in het prachtige badhuisje tussen de bamboe en relax in een authentieke houtsauna. Als dat niet genieten is!!

Slaap in een boom, zoals in Tarzan

Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht