Trends

Hier slaap je letterlijk in de natuur


dinsdag 12 november 2019

Lijkt het jou ook wel wat om weg te dromen in een holle boomstam, boswachtershut of vogelnest? Overnachten in de vrije natuur geeft je een ultiem geluksgevoel. Fluitende vogels en ritselende bladeren brengen je terug naar je interne wortels. Desgewenst wordt ook je gestresste leven in perspectief gezet. Dit zijn drie originele overnachtingsplekken waar je helemaal tot jezelf komt!

Hier slaap je letterlijk in de natuur

Een holle boomstam in Gelderland

We starten met een knipoog want op Camping de Pampel in Hoenderlo is een holle boomstam ingericht als spectaculaire slaapplek. De uitgeholde boom beschikt over één groot bed. Dit bed is ruim genoeg voor maximaal twee volwassenen en twee kleine kids. De sanitaire voorzieningen vind je in een speciaal gebouw op de camping. Daar douche je overigens in stijl onder een grote boom. Natuurliefhebbers en avontuurlijke kinderen halen hier hun hart op.

Een holle boomstam in Gelderland

Een Boswachtershut in Drenthe

Een boswachtershut op Camping de Norgerberg is een uit boomstammen opgetrokken hut. De keuken is ingericht voor vier personen. Ook is er een ‘dinette’ die omgetoverd kan worden tot een tweepersoonsbed. Je hebt werkelijk alle benodigde kampeervoorzieningen bij de hand. ’s Ochtends ontbijt je buiten aan de picknicktafel. Het is heerlijk toeven in het Drentse Norg. Kamperen, maar dan nét even anders.

Een Boswachtershut in Drenthe

Het vogelnest in Zweden

Zweden is enorm bosrijk. In Harads heb je de mogelijkheid om te slapen op vier tot zes meter hoogte. Het vogelnest van het Treehotel ligt letterlijk tussen de bomen. Met groot respect voor de natuur is er voor een lichte, minimalistische, ecologische inrichting gekozen. Op zeventien vierkante meter is een aparte slaapkamer, badkamer en woonkamer aanwezig. Met maximaal twee volwassenen en twee kinderen betreed je dit nest via een intrekbare trap. Je zult begrijpen dat ook het uitzicht fenomenaal is.

Het vogelnest in Zweden

Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht