Trends

Hier slaap je letterlijk in de natuur


dinsdag 12 november 2019

Lijkt het jou ook wel wat om weg te dromen in een holle boomstam, boswachtershut of vogelnest? Overnachten in de vrije natuur geeft je een ultiem geluksgevoel. Fluitende vogels en ritselende bladeren brengen je terug naar je interne wortels. Desgewenst wordt ook je gestresste leven in perspectief gezet. Dit zijn drie originele overnachtingsplekken waar je helemaal tot jezelf komt!

Hier slaap je letterlijk in de natuur

Een holle boomstam in Gelderland

We starten met een knipoog want op deze 2 campings in Hoenderloo zijn een holle boomstam en Drakenei ingericht als spectaculaire slaapplek. Beide beschikken ze over één groot bed van 2x2 meter. Dit bed is ruim genoeg voor maximaal twee volwassenen en twee kleine kids. Je kunt gebruikmaken van de douches in een van de koninklijke badhuizen op de camping. Natuurliefhebbers en avontuurlijke kinderen halen hier hun hart op.

Een holle boomstam in Gelderland

Een Monumentale bungalow in Drenthe

Een Monumentale bungalow op Camping de Norgerberg is gebouwd in de traditie van de bekende Amsterdamse School. Binnenin vind je een gezellige woon-, eetkamer en een nieuwe keuken, uiteraard passend in de jaren 30 stijl. De badkamer is in originele stijl maar met hedendaags comfort. Buiten heb je de beschikking over een heerlijke veranda waar je door de natuur omringd wordt en geniet van een prachtig uitzicht. Het is heerlijk toeven in het Drentse Norg! Kijk ook eens naar de Hooikiep en de knusse Boomhut van de camping.

Een Monumentale bungalow in Drenthe

Een Tiny Wood House in België

In het hart van de Belgische Ardennen kun je uiteraard ook in de natuur slapen. In deze coconvormige vakantiewoning in the middle-of-nowhere kun je met 2 à 3 personen vertoeven in alle rust. Geniet met lekker weer van je terras en barbecue of kook met minder lekker weer een huisgemaakte maaltijd in je keukentje. Ook een aanrader, is het huren van een barrelsauna voor echte ontspanning. 

Een Tiny Wood House in België

Meer inspiratie nodig voor je volgende bijzondere overnachting?

Bekijk voor meer overnachtingen in de natuur onze collectie natuurhuisjes. Wil je op de hoogte blijven van onze originele overnachtingen en het nieuwste aanbod? Volg ons dan via Instagram of Facebook.


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht