Trends

Hier slaap je letterlijk in de natuur


dinsdag 12 november 2019

Lijkt het jou ook wel wat om weg te dromen in een holle boomstam, boswachtershut of vogelnest? Overnachten in de vrije natuur geeft je een ultiem geluksgevoel. Fluitende vogels en ritselende bladeren brengen je terug naar je interne wortels. Desgewenst wordt ook je gestresste leven in perspectief gezet. Dit zijn drie originele overnachtingsplekken waar je helemaal tot jezelf komt!

Hier slaap je letterlijk in de natuur

Een holle boomstam in Gelderland

We starten met een knipoog want op deze 2 campings in Hoenderloo zijn een holle boomstam en Drakenei ingericht als spectaculaire slaapplek. Beide beschikken ze over één groot bed van 2x2 meter. Dit bed is ruim genoeg voor maximaal twee volwassenen en twee kleine kids. Je kunt gebruikmaken van de douches in een van de koninklijke badhuizen op de camping. Natuurliefhebbers en avontuurlijke kinderen halen hier hun hart op.

Een holle boomstam in Gelderland

Een Monumentale bungalow in Drenthe

Een Monumentale bungalow op Camping de Norgerberg is gebouwd in de traditie van de bekende Amsterdamse School. Binnenin vind je een gezellige woon-, eetkamer en een nieuwe keuken, uiteraard passend in de jaren 30 stijl. De badkamer is in originele stijl maar met hedendaags comfort. Buiten heb je de beschikking over een heerlijke veranda waar je door de natuur omringd wordt en geniet van een prachtig uitzicht. Het is heerlijk toeven in het Drentse Norg! Kijk ook eens naar de Hooikiep en de knusse Boomhut van de camping.

Een Monumentale bungalow in Drenthe

Een Zelfgebouwde houtvlot in Zweden

Zweden is enorm bosrijk. In Gunnerud heb je de mogelijkheid om te slapen op een zelfgebouwde houtvlot. Rol achttien dikke boomstammen het water in, bind deze met een touw aan elkaar, bevestig daarbovenop nog meer stammen van verschillend formaat en je bent all set. In twee, vijf of acht dagen ga je een geweldig avontuur tegemoet midden in de natuur. Expeditie Robinson meets Robinson Crusoe tijdens deze avontuurlijke tocht in Zweden. Bouw je eigen vlot, trotseer de stroming van de Klarälven rivier en kom helemaal tot jezelf. 

  • Gunnerud

Een Zelfgebouwde houtvlot in Zweden

Nieuwsgierig geworden?

Kijk dan op onze speciale thema-pagina Natuurhuisjes. Hier vind je de accommodaties die zijn verscholen in de bossen, waardoor je heerlijk tot rust komt en kunt genieten van de natuur om je heen. 


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht