Trends

3x bijzonder overnachten met een klein budget


dinsdag 12 november 2019

Origineel overnachten hoeft echt niet duur te zijn. Wanneer je denkt dat je voor een bijzondere accommodatie diep in je buidel moet tasten, lees zeker verder. Op deze drie excentrieke plekken ben je er namelijk even helemaal tussenuit voor een prikkie!

3x bijzonder overnachten met een klein budget

Slapen in een Boomhut - Drenthe

Wie heeft er vroeger niet gedroomd van overnachten in je eigen boomhut? Deze boomhutten in Drenthe kun je het beste vergelijken met een trekkershut maar dan tussen de bomen. Op Camping de Norgerberg midden in de natuur slaap je hoog en droog. 

Slapen in een Boomhut - Drenthe

Slapen in een stoere legertruck - Drenthe

Aan de rand van natuurgebied Dwingelderveld is het stoer snurken in een ware Legertruck op Camping Torentjeshoek. De truck biedt ruimte voor twee personen. Kom je met z’n vieren dan kun je gebruik maken van de legerjeep met twee veldbedden. Geef ’s avonds je ontbijtwensen door bij de receptie en haal de volgende ochtend je broodjes vers van de bakker. Buiten voor je truck aan de picknickbank eten, geeft het ultieme vakantiegevoel.

Slapen in een stoere legertruck - Drenthe

Train Lodge - Amsterdam

De authentieke Train Lodge beschikt over 132 bedden verdeeld over 44 compartimenten. Elk compartiment is voorzien van drie gestapelde bedden, een wasbak met koud water, verwarming en airconditioning... Best luxe! Tot een paar jaar geleden waren de slaaprijtuigen van de Train Lodge nog onderdeel van de nachttrein tussen Zürich en Rome. Nu staan ze stil bij Amsterdam Sloterdijk en kun je slapen ‘on track’ in het Train Lodge Hostel.

Train Lodge - Amsterdam

Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht