Trends

3x romantisch, relaxt én origineel weg met je lief


dinsdag 12 november 2019

Wil je met je lief even lekker weg in eigen land? Dan zijn er genoeg originele accommodaties om uit te kiezen. Maar extra leuk en romantisch wordt het tijdens een overnachting met wellness. Daarom selecteerden we drie romantische en originele plekjes met eigen (bubbel)bad: perfect voor Valentijnsdag!

3x romantisch, relaxt én origineel weg met je lief

Je eigen boerderij in Drenthe

Op het Hof van Saksen in Drenthe kun je overnachten in de exclusieve Love2Stay-boerderij. Het is een tweepersoons boerderij die van alle gemakken is voorzien voor een heel romantisch weekendje met z’n tweeën. Loveseats, een hemelbed en een prachtig uitzicht, maar ook een groot bubbelbad en een stoomdouche. Helemaal voor jezelf! Vaak zijn er aantrekkelijke last-minute kortingen zoals te lezen is op het blog van Tradetracker.

Je eigen boerderij in Drenthe

Romantiek in een wijnvat

Bij Hotel de Vrouwe van Stavoren staan een aantal wijnvaten waar je kan slapen. De wijnvaten zijn omgebouwd tot luxe romantische hotelkamers, met wellness! Want in het luxe Wellness-Wijnvat heb je behalve een ruim slaap- en zitgedeelte, ook je eigen jacuzzi en een infrarood-stoomcabine.

Romantiek in een wijnvat

Sprookjesachtige koeienschuur

Vlakbij Amsterdam ligt The Barn, een voormalige koeienschuur verbouwd tot sprookjesachtig vakantiehuis. Overal zijn historische materialen gebruikt die voor een romantische uitstraling zorgen. Je kunt hier heerlijk relaxen tijdens een massage in de tuin of gebruik maken van de houtgestookte hot-tub. Wat wil je nog meer?

Sprookjesachtige koeienschuur

Benieuwd naar meer romantische plekjes?

Bekijk dan onze collectie: Romantische overnachting


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht