Trends

3x origineel overnachten als een god in Frankrijk


dinsdag 12 november 2019

Frankrijk is voor velen een geliefde vakantiebestemming. Het land van de stokbroden, croissants en champagne barst volop van natuurschoon en architectuur van wereldklasse. Met ontelbare mogelijkheden voor een gave kampeer- of hotelvakantie kan je in ‘La France’ werkelijk alle kanten op. Wil je excentrieker dan in een tent of hotelkamer de nacht doorbrengen? Dat kan! Op deze drie plekken leef je als een Afrikaan, boommens óf god in Frankrijk.

3x origineel overnachten als een god in Frankrijk

Afrika lodge: Terragora Lodges Les Espesses

Slapen in een Terragora Lodge geeft een extra dimensie aan je vakantie. Je bént in Frankrijk, maar je wáánt je in Afrika. Met een diversiteit aan prachtige wandelroutes in de omgeving haal je hier de oermens in jezelf naar boven. Voor cultuurliefhebbers is dit overigens ook een toffe locatie. Vanuit je luxe lodge hop je namelijk zo naar het op vier kilometer gelegen attractiepark Puy du Fou, waar middels artistieke voorstellingen de historie van de Vendée tot leven wordt gebracht.

Afrika lodge: Terragora Lodges Les Espesses

Boomhuis Eden: Center Parcs Le Bois aux Daims

Op Center Parcs Le Bois Aux Daims is het mogelijk om midden in het bos op een aantal hoge palen te slapen. Boomhuis Eden vormt een avontuurlijk onderkomen en ligt vlakbij het uitgestrekte natuurgebied Le Pinail. Zowel buiten als binnen word je één met de natuur. De 55 vierkante meter is ingericht met natuurlijke materialen en beschikt zelfs over een badkamer mét bubbelbad. Als dat geen bruisend verblijf wordt?!

Boomhuis Eden: Center Parcs Le Bois aux Daims

Kasteel: Chateau le Victoire Vescours

Tussen de wijngaarden, bossen en dorpen van de Bourgogne is Chateau le Victoire Vescours de ideale overnachtingsspot voor een grote groep. Het kasteel telt maar liefst tien slaapkamers én tien badkamers. Luxe en comfort worden geheel natuurlijk gecombineerd met romantische sferen stammend uit het bouwjaar van het stulpje, 1571. Tel hier onder andere een sauna, Turks bad, verwarmd zwembad, een grote tuin met visvijver, een jeu de boulesbaan, een trampoline, een voetbalveld en een barbecue bij op en je weet dat je je goddelijk gaat vermaken!

Kasteel: Chateau le Victoire Vescours

Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht