Trends

3x slapen tussen de dieren


dinsdag 19 november 2019

Heb je wel eens geslapen tussen de dieren? En nee, dan hebben we het niet over een denkbeeldige krokodil onder je bed of muizen in het plafond. Het kan namelijk ook hartstikke leuk zijn!

3x slapen tussen de dieren

Op pony safari

Op een Brabantse boerderij in Herpen kun je op pony safari met echte Shetlanders! Vooral voor kinderen is dit een enorm leuk uitje. Je verblijft in een modern gastverblijf dat van alle gemakken voorzien is. En hebben jullie ook zelf een paard thuis? Dan mag deze gewoon mee op vakantie. Er is namelijk een paardenwei inclusief inrijbak aanwezig. 

Op pony safari

Slapen tussen de alpaca’s

In Zeeland kun je in een huisje van stro verblijven tussen de alpaca's. Het huisje staat op een kleine camping nabij het strand. Behalve alpaca's, kun je ook begroet worden door de pauwen, ganzen en kalkoenen op de camping. Het huisje is van alle gemakken voorzien en er is een kacheltje aanwezig, zodat het ook tijdens koudere dagen heerlijk vertoeven is. 

Slapen tussen de alpaca’s

Kamperen bij de boer

Op Boerderij De Lange Weide in Dwingeloo ervaar je het echte boerenleven. Als gast op deze camping mag je meekijken in de veehouderij met 50 koeien. Op de boerderij kom je ook schapen, kippen, ezels, geiten, pony’s en zelfs een hangbuikzwijn tegen. Je mag hier spelen met de cavia’s, een flesje geven aan de lammetjes of een rondje rijden op een pony. En de volwassenen mogen zelfs een ritje maken op de tractor!

Kamperen bij de boer

Meer inspiratie nodig voor je volgende bijzondere overnachting?

Bekijk hier meer beestachtige accommodaties, zoals bijvoorbeeld een overnachting in een safarilodge tussen Afrikaanse dieren! Wil je op de hoogte blijven van onze originele overnachtingen en het nieuwste aanbod? Volg ons dan via Instagram of Facebook.


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht