Trends

Strandseizoen bijna geopend: slaap eens in een niet zo standaard strandhuisje!


dinsdag 12 november 2019

De koude winter is (bijna) voorbij en de lente komt eindelijk weer in zicht. In de kustprovincies worden de strandhuisjes weer opgebouwd, klaar voor een nieuw seizoen vakantiegangers! Wil je ook eens overnachten aan de kust maar is een ‘standaard’ strandhuisje niet bijzonder genoeg voor je? Kijk dan eens naar deze bijzondere alternatieven!

Strandseizoen bijna geopend: slaap eens in een niet zo standaard strandhuisje!

Oude schoolbus in de duinen

In de duinen bij Bloemendaal aan Zee kun je overnachten in een oude schoolbus. De bus is omgebouwd tot beachbus en staat op een mooie privé plek op de duincamping. Buiten kun je chillen op je eigen terras of in de hangmat en het strand is op slechts 200 meter afstand.

Oude schoolbus in de duinen

Wigwam aan de Zeeuwse kust

Bij Vakantiepark Roompot Beach Resort, gelegen aan de Zeeuwse kust, kun je overnachten in een sfeervolle wigwam. De wigwam is helemaal van hout gemaakt met decoratieve dekzeilen. Er is genoeg ruimte voor 4 personen binnen. Het park ligt dicht bij een van de schoonste stranden van Nederland en bij slecht weer kun je terecht in het indoor zwemparadijs.

 

Wigwam aan de Zeeuwse kust

Grootste strandhuisjes van Nederland

Wil je liever wat meer luxe en ruimte, ga dan voor een heuse villa aan het strand! Bij Roompot Hoek van Holland staan deze luxe accommodaties, direct op het strand! Hier word je wakker met uitzicht op zee en ga je vervolgens lekker ontbijten op het strand. De villa’s blijven – in tegenstelling tot de meeste andere strandhuisjes – het hele jaar staan. Hier kun je dus ook in de winter terecht!

Grootste strandhuisjes van Nederland

Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht