Tips

3x in slaap vallen onder de sterren


vrijdag 15 november 2019

Op zoek naar een plek waar je je geliefde mee naartoe kunt nemen? Niets romantischer dan ‘s avonds samen in slaap vallen onder de sterrenhemel, toch? Mocht je thuis niet de luxe hebben om te genieten van zo’n uitzicht, dan bieden deze drie origineel stulpjes uitkomst. En een ding is zeker, je verblijf kan hier sowieso niet meer stuk. Zelfs niet als het toch bewolkt blijkt te zijn!

3x in slaap vallen onder de sterren

1. In een sterrenkubus – Lattrop-Breklenkamp (Overijssel)

Bij Erfgoed Bossem staar je letterlijk naar de sterren boven je vanuit je eigen bed. Hier slaap je in een zogenoemde Sterrenkubus op een eeuwenoud boerenerf. Door het unieke design en de doordachte functionaliteit lijkt het net alsof je eigenlijk buiten slaapt. Hoewel het stulpje ‘maar’ 9 m2 telt, bevat het wel een zithoekje, douche, toilet en een kitchenette. Het ruime tweepersoonsbed staat op de vide, samen met de telescoop. Naast dat je hier heel goed naar de hemel kunt kijken, is dit ook een plek waar je het natuurlijke landleven optimaal kunt beleven.

1. In een sterrenkubus – Lattrop-Breklenkamp (Overijssel)

2. In een panoramasuite - Amsterdam (Noord-Holland

Het Mandelahuisje is bijna volledig gemaakt van glas, waardoor je een panorama uitzicht hebt over Amsterdam. Doordat ook het dak van glas is, kun je 's nachts romantisch wegdromen onder de sterren. Het huisje is gelegen aan het IJ aan de kant van Amsterdam-Noord. Vanaf hier ben je binnen no-time bij alle bekende highlights in het centrum van onze hoofdstad, maar kun je ook gemakkelijk de rustigere plekjes opzoeken in Noord. Gezellig samen vertoeven dus!

2. In een panoramasuite - Amsterdam (Noord-Holland

3. In een Love Bubble – Lochem (Gelderland)

Je ziet de sterrenhemel dan misschien niet direct vanuit je bed, maar ook hier kun je meer dan prima de Grote en Kleine Beer spotten. Bij de Love Bubble krijg je namelijk een eigen liefdesnestje tot je beschikking inclusief privé wellness. Naar boven koekeloeren vanuit je eigen hartvormige bubbelbad klinkt zo slecht nog niet, toch? Vergeet ook vooral niet de sauna of het Turks stoombad in te duiken. Wanneer je uiteindelijk helemaal rozig van alle warmte en buitenlucht bent, rol je direct je hemelbed in bij het haardvuur. ‘s Ochtends wordt het ontbijt tot aan de deur gebracht. Inclusief handdoeken, badjassen, slippers, beddengoed en massage-olie. Romantiek ten top!

3. In een Love Bubble – Lochem (Gelderland)

Meer inspiratie nodig voor je volgende bijzondere overnachting?

Kijk voor een romantische nacht of weekendje weg eens in onze collectie: Romantische overnachtingen voor veel meer tips. Wil je op de hoogte blijven van onze originele overnachtingen en het nieuwste aanbod? Volg ons dan via Instagram of Facebook.


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht