Tips

8 Bijzondere vakantiehuisjes met een hottub


woensdag 17 maart 2021

Slapen in een tiny house of boomhut is nog leuker wanneer je over een eigen hot tub beschikt. In dit artikel lees je 8 tips voor bijzondere vakantiehuisjes met een hot tub. Reizigers klaar? Genieten maar!

8 Bijzondere vakantiehuisjes met een hottub
Tiny house met hot tub

1. Boomhut met hot tub en sauna

In de Belgische Ardennen vind je bijvoorbeeld deze knusse boomhut met hot tub en sauna. Verscholen tussen de bomen slaap je, geniet je en ontspan je. Op het terras op hoogte is een heerlijke hot tub ingebouwd vanaf waar je een fraai uitzicht hebt over de groene omgeving. Deze Belgische boomhut is daarmee de ideale locatie voor een heerlijk romantisch weekendje weg. Je vindt er alles wat je nodig hebt voor twee personen. Er is zelfs een groot raam boven het bed te vinden waardoor je vanuit bed sterren kunt kijken. Romantischer kan het bijna niet...

1. Boomhut met hot tub en sauna
Boomhut met hot tub en sauna

2. Tiny house op de Veluwe met hot tub

Blijf je liever een paar dagen in eigen land? Boek dan dit houten tiny house voor twee personen op de Veluwe. Op een groen vakantiepark in Beekbergen vind je een tiny house gemeenschap met meerdere huisjes. Ieder huisje heeft een eigen unieke inrichting waarbij ze één ding gemeen hebben: ze zien er stuk voor stuk gezellig en modern uit. Op de binnenplaats staat een heerlijke hot tub middenin het groen. Stap het bad in met een hapje en drankje en kom volledig tot rust op deze bosrijke plek. Ook heerlijk: ontspan met een goed boek in een van de hangmatten of steek de barbecue aan voor een gezellige avond.

2. Tiny house op de Veluwe met hot tub
Lekker genieten in een tiny house met hot tub

3. Slaap in een natuurloft met hot tub

Op een fraaie plek in het Limburgse heuvelland staat een aantal luxe natuurlofts met eigen hot tub buiten en een jacuzzi binnen. Alle lofts zijn volledig eco-neutraal gebouwd en beschikken over allerlei facetten die nodig zijn om te kunnen genieten van een zorgeloze vakantie in het zuiden van het land. Er zijn maar weinig plekken te vinden waar je gebruik kunt maken van zowel een eigen hot tub als een eigen jacuzzi! Hoe luxe is dat? Er zijn 5 lofts te vinden met ieder een eigen thema. In iedere accommodatie is plek voor maximaal 5 personen. Ook zin om even ultiem te relaxen? Boek dan vandaag nog een van deze luxe én bijzondere lofts.

3. Slaap in een natuurloft met hot tub
Bijzondere natuurlofts in Limburg

4. Logeren in een Finse kota aan het Pieterpad

In Holthees in Noord-Brabant kun je een of meerdere nachten boeken in een Finse kota. In deze bijzondere houten huisjes is het echt genieten geblazen. Zo stap je vanuit je slaapkamer zo in je eigen hot tub! Geniet van de eindeloze sterrenhemel terwijl je met een lekker drankje in het warme water zit. Deze Finse kota's staan op een kleinschalige camping in het groen en direct aan het Pieterpad. Het is de ideale logeerplek wanneer je (een deel van) het Pieterpad aan het wandelen bent of wanneer je er gewoon even tussenuit wilt. Extra prettig voor hondeneigenaars: bij deze bijzondere accommodatie met hot tub zijn honden toegestaan.

4. Logeren in een Finse kota aan het Pieterpad
Finse kota met hot tub

5. Luxe kamperen in een safaritent met hot tub

Wat natuurlijk ook hartstikke leuk is, is om een luxe safaritent te boeken inclusief een hot tub. Dat kan bij Boerderij de Kalverweide waar diverse stoere safaritenten te huur zijn. Deze plek ligt in de buurt van Giethoorn, in een prachtig natuurgebied en op loopafstand van het bos. Hier verblijf je met maximaal 6 personen in een luxe BoerenBed Tent die voorzien is van een houtkachel, ligstoelen en een barbecue. Sluit je dag af in de hot tub en geniet samen van deze groene locatie in Overijssel. Omdat de tenten bij een boerderij horen, kun je hier diverse dieren ontmoeten. Wat dacht je van het voeren van de kalfjes of de kippen?

5. Luxe kamperen in een safaritent met hot tub

6. Bijzondere overnachting in een pipowagen met hot tub en sauna

In Flevoland vind je een ruime pipowagen waar romantiek voorop staat. Hier slaap je in een kleurrijke wagen die over een hot tub en een Finse sauna beschikt. In de zomerse maanden mag je zelfs gebruik maken van het zwembad. Dat klinkt toch echt als vakantie vieren? De gezellig ingerichte pipowagen beschikt over moderne faciliteiten zoals een Nespresso koffiezetapparaat en een verhoogd terras met uitzicht op het groen. Het is de ideale getaway om even met z'n tweetjes te relaxen en op te laden. De locatie van deze pipowagen is perfect wanneer je lekker wilt fietsen of wandelen. Je zit hier namelijk in het hart van de Noordoostpolder.

6. Bijzondere overnachting in een pipowagen met hot tub en sauna
Geniet bij deze pipowagen van je eigen hot tub en Finse sauna

7. Western chalet met eigen houtgestookte hot tub

In de natuur van Rijsbergen vind je een een landelijk terrein waar je dit wel heel bijzondere chalet kunt huren. Dit chalet is volledig in western sfeer met zelf uitzicht over de paardenweide. Naast je eigen omheinde tuin vind je een houtgestookte hot tub waar je tijdens je verblijf gebruik van mag maken. Er zijn badjassen aanwezig, evenals een koelkast waarin je een lekker drankje voor in de hot tub koud kunt houden. Hoewel er ruimte is voor ​4 personen door de aanwezigheid van 2 slaapkamers is het chalet bedoeld voor 2 personen. Zo geniet je optimaal van de nodige ruimte in een groene omgeving in Noord-Brabant. Huisdieren zijn na overleg van harte welkom op deze fijne plek.

7. Western chalet met eigen houtgestookte hot tub
Heerlijk relaxen bij Cabana Bonanza in Rijsbergen

8. Wellness vakantieboerderijtje met hot tub

Last but not least: wat dacht je van een of meerdere overnachtingen in dit heerlijke wellness vakantieboerderijtje in Lievelde in Gelderland? Dit knusse huis is gelegen aan het einde van een doodlopende weg, waardoor je hier optimaal profiteert van rust en privacy. Op het terras vind je een ruime hot tub vanaf waar je een fraai uitzicht hebt over de 950 m2 tuin. In de zomer staan daar koeien te grazen - hoe gezellig is dat? De woning is geschikt voor maximaal 6 personen die van alle luxe kunnen genieten. Zo is er een heerlijke regendouche met Sunshower te vinden, evenals een bijgebouw met infraroodsauna, een bandmassage apparaat en een massagestoel. Kom heerlijk tot rust in de Achterhoek in dit bijzondere vakantiehuis met hot tub.

8. Wellness vakantieboerderijtje met hot tub
Knusse vakantieboerderij met hot tub

Meer weten over bijzonder overnachten met hot tub?

In en buiten Nederland vind je nog talloze andere unieke accommodaties met hot tub. Wat dacht je bijvoorbeeld van een overnachting in een wellness huisje? Of van een weekend of week weg bij een van de andere unieke vakantiehuisjes met hot tubWil je op de hoogte blijven van onze originele overnachtingen en het nieuwste aanbod? Volg ons dan via Instagram of Facebook


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht