Tips

Slapen in een hotel in de vorm van een hond


dinsdag 8 september 2020

Dol op honden? Boek dan een of meerdere nachten in een gigantische Beagle in Amerika! Comfortabel, uniek en hartstikke leuk.

Slapen in een hotel in de vorm van een hond

Uniek overnachten bij Dog Bark Park Inn B&B

Hondenliefhebbers opgelet: in het idyllische Cottonwood, Idaho in de Verenigde Staten kun je overnachten in een hotel in de vorm van een reusachtige hond! Bij Dog Bark Park Inn B&B verblijf je in een wel heel bijzonder bouwwerk. Zowel de binnen- als de buitenkant is volledig in thema opgebouwd: honden, honden en nog eens honden! Het voordeel is: je hoeft geen hond te verzorgen, maar kunt wel genieten van alle andere voordelen van deze trouwe viervoeters.

Deze unieke slaapplek is in 2013 geopend en beschikt over twee slaapkamers. In de regio daar staat het Beagle-hotel bekend als Sweet Willy. Bijzonder is de accommodatie zeker: waar anders ter wereld kun je immers slapen ín een hond? Voor mensen die gek op honden zijn, is deze slaapplek dan ook zeker een plaats op de bucketlist waard. Natuurlijk zijn boomhutten, kampeervlotten en tiny houses leuk, maar zeg nou zelf: een hotel in de vorm van een hond is ook wel echt hilarisch!

Uniek overnachten bij Dog Bark Park Inn B&B
Dog Bark Park Inn

Waarom is deze unieke B&B opgericht?

Eigenaren Dennis en Frances zijn van oorsprong houtbewerkers en hebben door de jaren heen honderden verschillende houten hondjes samengesteld. Nadat ze in 1995 op de televisie verschenen met hun speciale werkzaamheden ging het snel voor het stel. 18 maanden lang deden ze niets anders dan houten hondjes maken - maar met een goed doel: het geld dat ze daarmee verdienden konden ze gebruiken voor het opzetten van Dog Bark Park Inn, een droom die ze al heel lang hadden.

Je raadt het misschien al: de kunst die ze hebben gemaakt, is te bewonderen in en rondom de B&B. De binnenkant van de B&B is namelijk ook helemaal in thema! Je slaapt op een bed met kussens met een hond erop, op de muur zijn allemaal houten hondjes vastgemaakt en je vindt er zelfs magazines en boeken over honden. Voor de kleintjes zijn er zelfs spelletjes, zoals puzzels, te vinden in het thema van de slaapplek. Ook kun je er als aandenken je eigen houten hondje kopen.

Waarom is deze unieke B&B opgericht?
Eigenaren Dennis & Frances met een zelfgemaakt houten hondje

Hoe ziet de slaapplek bij Dog Bark Park Inn eruit?

Wanneer je komt overnachten bij Dog Bark Park Inn geniet je van een bijzondere slaapplek met een uitgestrekt uitzicht over de groene omgeving. De beagle is namelijk behoorlijk hoog opgebouwd! Je beschikt over je eigen terras; eentje op de begane grond en een op de eerste verdieping. Vanaf het bovenste terras heb je goed zicht op de sterren. Bij helder weer zie je hier misschien wel de mooiste sterrenhemel die je ooit hebt gezien. Omdat er weinig lichtvervuiling in de buurt is, is de hemel al gauw gevuld met duizenden sterren.

Binnen zijn twee slaapkamers te vinden; een kamer met een queensize bed en een kamer met twee eenpersoonsbedden. Je hebt de hele bed & breakfast voor jezelf, dus je kunt gewoon doen alsof je thuis bent. In de ochtend wordt er een ontbijt geserveerd - gewoon ín de Beagle. Lekker met je pyjama aan ontbijten kan hier dus absoluut! Geniet daarnaast van de smakelijke snacks, de snelle WiFi en de vele spelletjes en boeken. Vervelen zul je hier geen moment.

Hoe ziet de slaapplek bij Dog Bark Park Inn eruit?

Hoeveel kost overnachten bij B&B Dog Bark Park Inn?

Ben je ook zo benieuwd naar deze toffe accommodatie in Amerika? Dat snappen we helemaal. Je slaapt hier al vanaf € 33 per persoon (op basis van vier personen). Houd er wel rekening mee dat de Dog Bark Park Inn inmiddels wereldwijd bekend is. Dat betekent dat de kans groot is dat je ver van tevoren één of meerdere nachtjes moet reserveren. De accommodatie is namelijk al meerdere malen op televisie geweest, onder andere bij de Ellen Show en CNN. Boek dus op tijd voor je eigen avontuur in deze fantastische B&B. Deze bijzondere accommodatie kun je boeken via Airbnb.

Hoeveel kost overnachten bij B&B Dog Bark Park Inn?

Blijf op de hoogte van onze nieuwste ontdekkingen

Wil je op de hoogte blijven van onze originele overnachtingen en het nieuwste aanbod? Volg ons dan via Instagram of Facebook.


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht