Trends

3x bijzondere boomhutten in Nederland


dinsdag 12 november 2019

Op 21 maart is het Nationale Boomfeestdag! En bij bomen denken wij gelijk aan bijzondere boomhutten: want alleen al in Nederland kun je op verschillende plekken je hart ophalen tijdens een overnachting die je niet snel meer vergeet. We selecteerden drie heel diverse varianten voor je!Want wie droomde er vroeger niet van? Een boomhut bouwen waar je ook nog eens in kon slapen. Deze droom kan wordt eindelijk werkelijkheid worden!

3x bijzondere boomhutten in Nederland

Alleen kinderen in deze boomhut

Op Recreatiepark d'n Mastendol in Brabant staan wel hele bijzonder boomhutten. Hier slapen namelijk alleen de kinderen! Terwijl de kinderen 2,5 meter boven de grond overnachten, slapen de ouders in een ruime blokhut op de grond. De boomhut en blokhut staan in verbinding met elkaar via een echte spreekbuis. Zo kun je de kinderen makkelijk roepen als het ontbijt klaar staat!

Alleen kinderen in deze boomhut

Droomboomhut voor vier personen

Op het Veluwse vakantiepark Landal Miggelenberg kun je slapen in een luxe vierpersoons boomhuis. De drie meter hoge boomhut is te bereiken via een trap maar je kan ook snel naar beneden over de glijbaan! Binnen is de Droomboomhut van alle gemakken voorzien (onder meer met een woonkamer met volledig uitgeruste keuken, twee slaapkamers en een badkamer) en buiten vind je een groot terras. Dit is de boomhut uit je dromen!

Droomboomhut voor vier personen

Luxe boomsuite met sauna

Wie liever voor een nog luxere optie gaat, zit goed B&B Life is Good in het mooie Brabant. Dat boomhutten ook leuk zijn voor volwassen wordt hier wel bewezen! Deze accommodatie is van alle gemakken voorzien en is eigenlijk een luxe hotelkamer op vier meter hoogte. Je vindt er zelfs een Finse sauna en een dakterras. En vanuit je bed kijk je door de lichtkoepel naar de sterren.

Luxe boomsuite met sauna

Meer inspiratie nodig voor je volgende bijzondere overnachting?

Bekijk ons hele aanbod boomhutten of laat je bijvoorbeeld verrassen door onze strandhuisjes en pipowagens. Wil je op de hoogte blijven van onze originele overnachtingen en het nieuwste aanbod? Volg ons dan via Instagram of Facebook.


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht