Trends

4x op wereldreis in eigen land


dinsdag 19 november 2019

Een wereldreis maken is iets wat veel mensen graag eens zouden doen. Maar zo’n reis langs alle continenten is helaas niet voor iedereen weggelegd. Of toch wel..? Want met een beetje creativiteit kun je ook in eigen land de wereld verkennen!

4x op wereldreis in eigen land

In ons koude kikkerlandje zijn namelijk een aantal bijzondere accommodaties te vinden die je het gevoel geven dat je op reis bent over de grenzen. Ga jij voor de Multiculturele sfeer in Rotterdam, de jungle in Limburg, de Afrikaanse savanne op de Beekse Bergen of slaap je liever in een iglo in Brabant?

1. Multiculturele sferen in Rotterdam

Hotel Bazar is kleurrijk en warm. De kamers zijn ingericht in Oosterse, Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse stijl. De multiculturele eenheid buiten Hotel Bazar ervaar je ook binnen middels het interieur. Waar je je het ene moment in Afrika of Zuid-Amerika waant, zit je in een volgend moment in Oosterse sferen. Het is hier letterlijk werelds genieten!

1. Multiculturele sferen in Rotterdam

2. Limburgse jungle

In Center Parcs Heijderbos kun je in de bijzondere Jungle Dome tussen de exotische planten en dieren overnachten. In dit tropisch stukje Limburg zijn maar liefst 40 verschillende dieren te ontdekken tussen meer dan 250 exotische planten. De Jungle Dome is geïnspireerd op het Sumatraanse oerwoud. De accommodatie is basic, net zoals in de echte jungle!

2. Limburgse jungle

3. Op safari in de Beekse Bergen

In de Beekse Bergen kun je onder andere slapen in een bijzondere lodge in Afrikaanse sferen. Deze accommodatie ligt tussen de savannes en een leeuwenvlakte: je overnacht hier dus écht tussen de wilde dieren! De lodges zijn in Afrikaanse stijl ingericht en bieden uitzicht over de savanne. Je zou bijna vergeten dat je gewoon in Nederland bent!

3. Op safari in de Beekse Bergen

3. Brabantse iglo

Overnachten in een iglo hoeft niet per se bij de eskimo’s, tegenwoordig kan dat ook gewoon in Nederland! In het Brabantse Chaam staat dit romantische en luxe exemplaar. De zogenoemde Iglo Safari is van alle gemakken voorzien en biedt ruimte aan 4 personen. Om de iglo ligt 950 vierkante meter eigen grond dus je hebt veel rust en privacy.

3. Brabantse iglo

Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht