Tips

8 Tips voor een romantische Valentijnsovernachting


dinsdag 1 februari 2022

Love is in the air! Wil je de liefde vieren met een romantische getaway? In dit artikel hebben we 8 magische overnachtingen voor Valentijnsdag voor je verzameld ❤️

8 Tips voor een romantische Valentijnsovernachting
Love Bubbles in Gelderland

Boek een nachtje in Love Bubbles met z'n tweetjes

Beleef bijvoorbeeld samen 21 uur in een zogeheten Love Bubble in Lochem (Gelderland). Dit unieke plekje in het oosten van het land beschikt over een eigen wellness om samen optimaal van én van elkaar te genieten. De Love Bubble is de ideale getaway voor liefdeskoppels.

Omdat je met Valentijnsdag ook heel goed je 'bromance' kunt vieren, is er ook een Dreamtime Love Bubble aanwezig waar je met twee bevriende stellen kunt slapen. Geniet van je eigen bubbelbad, Turks stoombad of sauna en boek voor de complete romantische beleving een massage. Je hoeft alleen je eigen tandenborstel mee te nemen; voor de rest is alles aanwezig.

Boek een nachtje in Love Bubbles met z'n tweetjes
Romantische overnachting in een Love Bubble

Bed & Wellness Love Suite in Noord-Brabant

Ben je met z'n tweetjes op zoek naar een plek waar rust, ontspanning én romantiek centraal staan? Boek dan een of meerdere nachtjes in deze Bed & Wellness Love Suite in Nuland (Noord-Brabant). Op deze unieke wellnesslocatie geniet je optimaal van allerlei luxe faciliteiten.

Zo is er naast een heerlijk bed een sauna, een fijn bubbelbad en ruim opgezette douches te vinden. In de ochtend krijg je ook nog eens een uitgebreid vers ontbijt geserveerd. Kortom: alles is aanwezig voor een romantische overnachting samen met je lief. Begin maar vast met boeken, want hier willen jullie echt naartoe.

Bed & Wellness Love Suite in Noord-Brabant
Ultiem relaxen in Bed & Wellness Love Suite

Romantisch slapen in een Winterpod in Leidschendam

Vind je het fijner om veel buiten te zijn tijdens een fijne overnachting met de liefde van je leven? Dan is deze Winterpod met Wellness faciliteiten zeker iets voor jullie. In Leidschendam (Noord-Holland) vind je dit buitenhotel dat wel wat weg heeft van een Finse hotelkamer.

Je slaapt hier sfeervol in het groen op een authentiek boerenerf. Naast je eigen pod vind je een houtgestookte barrelsauna waar het heerlijk toeven is op een koude winteravond. Romantischer kan het bijna niet toch? Onze tip: bestel een lekkere maaltijd bij een restaurant in de buurt en maak er een knusse avond van in je eigen Winterpod.

Romantisch slapen in een Winterpod in Leidschendam
Winterpod met Wellness faciliteiten

Slapen in een koepel in een kerk

Wil je je romantische getaway net even anders aanpakken? Boek dan een overnachting in een heuse kerk. In Noordbroek in Groningen vind je deze prachtige middeleeuwse kerk. In het midden van de kerk staat een knusse koepel met een heerlijk tweepersoonsbed.

Slapen wordt misschien nog wel lastig, omdat je hier écht je ogen uitkijkt. In de ochtend ontvangen jullie een lekker ontbijt en nu je er toch bent, raden we je aan om ook een lekkere borrelplank bij aankomst te reserveren. Daarmee maak je je romantische overnachting op deze bijzondere plek echt helemaal af.

Slapen in een koepel in een kerk
Romantisch overnachten in een kerk

Boek een Saunaboot in Bodegraven

Combineer een prachtige plek in het Groene Hart van Nederland met een unieke slaapplek waar romantiek centraal staat en je krijgt deze mooie Saunaboot in Bodegraven. Deze boot beschikt over een modern interieur en een houtgestookte sauna. Wat een weelde!

Vanuit de sauna neem je een frisse duik in het water van de Oude Rijn om vervolgens binnen optimaal te genieten van de grote ramen en het glazen dak. Vanuit jullie bed kijken jullie uit op de sterrenhemel terwijl de boot zachtjes deint op het water. Zo hoort een romantische overnachting toch te zijn?

Boek een Saunaboot in Bodegraven
Romantische overnachting in Bodegraven

Romantisch Art Nouveau Boutique Hotel in Goirle

In het Noord-Brabantse Goirle vind je dit Art Nouveau Boutique Hotel waar oud en nieuw op een prachtige manier met elkaar verweven is. Dit Jugendstil gebouw is na lange tijd verbouwen omgetoverd tot een uniek hotel met 8 luxe suites. Je kunt je vast wel voorstellen dat je hier heel goed romantisch kunt overnachten.

Hoewel iedere kamer een WOW-effect heeft, is het aan te raden om voor een suite te gaan met bad. Lekker samen badderen met een glaasje bubbels on the side doet jullie liefde ongetwijfeld meer dan goed. Wandel na het eten door de bossen en het groen van Goirle dat op 2 minuten afstand te bereiken is.

Romantisch Art Nouveau Boutique Hotel in Goirle
Romantisch slapen in Noord-Brabant

Luxe boomsuite met sauna in Noord-Brabant

Op een andere plek in Noord-Brabant, namelijk in Heeswijk-Dinther, vind je deze luxe boomsuite met eigen sauna. Deze boomhut is eigenlijk een complete hotelsuite maar dan op 4 meter hoogte in een oude eikenboom. Hoe bijzonder is dat?

Wat deze unieke overnachting helemaal compleet maakt, is de grote badkamer met Finse sauna. Dat verwacht je niet zo snel zo hoog in de boom. Duik na de sauna en een douchebeurt het lekkere bed in om vanuit daar sterren te kijken door de lichtkoepel op het dak. De volgende dag staat er een goedgevulde ontbijtmand voor jullie klaar.

Luxe boomsuite met sauna in Noord-Brabant
Romantisch slapen op hoogte

Wow: slaap op 30 meter hoogte in een klokkentoren

Het beste hebben we voor het laatste bewaard: in Weesp kun je romantisch overnachten in de oude klokkentoren van de Sint-LaurentiuskerkIn de galmgaten waar 3 kolossale klokken hingen is nu een luxe hotelsuite op 30 meter hoogte gebouwd. Hoe je deze plek bereikt? Door middel van 155 traptreden.

De romantische suite is 35m2 vierkante meter groot en heeft een kingsize tweepersoonsbed. Vanaf de loungebank heb je een magisch uitzicht over de omgeving. In de badkamer vind je een modern bad waar je lekker met z'n tweetjes in kunt relaxen. Dit is dé manier om de liefde te vieren tijdens een Valentijnsovernachting.

 

Wow: slaap op 30 meter hoogte in een klokkentoren
Oude klokkentoren van Sint-Laurentiuskerk

Op zoek naar meer inspiratie?

Uiteraard hebben nog veel meer romantische overnachtingen én unieke slaapplekken voor je in ons aanbod staan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een overnachting in een tiny house met hot tub of bubbelbad? Of slapen jullie liever in een mooi Wellness huisje? Wil je op de hoogte blijven van onze originele overnachtingen en het nieuwste aanbod? Volg ons dan via Instagram of Facebook.


Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht