Trends

3x overnachten op grote hoogte


dinsdag 12 november 2019

Zoek je een originele hotelkamer en heb je geen last van hoogtevrees? Ga dan eens slapen op grote hoogte! Want wist je bijvoorbeeld dat je ook kan overnachten in de Euromast in Rotterdam? Of in een vuur- of watertoren in Friesland? Fantastische uitzichten gegarandeerd!

3x overnachten op grote hoogte

100 meter hoog in de Euromast

De Euromast in Rotterdam is de hoogste uitkijktoren van Nederland. En hier kun je dus, behalve eten, ook slapen! Op 100 meter hoogte zijn namelijk twee exclusieve suites gebouwd. Vanuit de suite ‘Heaven’ kijk je uit over de haven van Rotterdam. Vanuit de suite ‘Stars’ kijk je uit over de prachtige skyline van Rotterdam. Deze suite heeft ook nog een ligbad met jacuzzi; dat is dus echt pure luxe op grote hoogte!

100 meter hoog in de Euromast

Je eigen havenkraan

In Nederland zijn er een aantal mogelijkheden om te overnachten in een havenkraan, waaronder deze kraan in Harlingen. Hier kun je vanaf 17 meter hoogte uitkijken op de Waddenzee. Een heerlijke hoogslaper dus! Je kunt zelf de kraan draaien zodat je het gewenste uitzicht hebt. Je kunt hier met 2 personen terecht. 

Je eigen havenkraan

Luxe in een watertoren

Van grote afstand zie je deze markante toren in het Friese Nes al staan. De watertoren heeft jarenlang 515 kuub water gehuisvest maar inmiddels is deze 41 meter hoge toren omgebouwd tot een klein hotel. Het hotel bestaat uit twee luxe tweepersoons suites met behalve een lekker bed ook een 2-persoons bubbelbad. En goed nieuws: er is een lift, dus je hoeft niet te klimmen!

Luxe in een watertoren

Meer inspiratie nodig voor je volgende bijzondere overnachting?

Wij hebben een groot aanbod aan bijzondere slaapplekken, zowel in de lucht als op de grond. Toch de hoogte in? Wat dacht je dan bijvoorbeeld van een overnachting in een havenkraan of in één van deze watertorens? Wil je op de hoogte blijven van onze originele overnachtingen en het nieuwste aanbod? Volg ons dan via Instagram of Facebook.



Deel dit artikel via:

Nieuwste artikelen

Terug naar overzicht